Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej babeczki:)) wszystkiego najlepszego z okazji NASZEGO ŚWIĘTA!!!
)) ŻYCZĘ WSZYSTKIM ABY TE NAJBARDZIEJ WYCZEKIWANE MARZENIE SIĘ SPEŁNIŁO-DZIDZIA!!
A ja dziś zatestowałam... i niestety nie dostałam na urodziny ej dr upragnionej kreseczki... Brzuszek pobolewa. śluź dalej w kolorze kawy z mlekiem ale tylko z rana i bolący biust coraz bardziej... i z tym wszystkim czekam.. czekam dalej:)Gizmo, Anula1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Mówią że min. 0,2 dla owulacji i utrzymywać się ok. 18 dni. Wtedy jest 100% pewności ale my robimy już wcześniej testy i wiemy. OF zaznaczył owulację więc jest wszystko w normie. Ładny masz ten wykres
To jak u mnie by się miało udać to ile Twoim zdaniem tempka miałaby wynieść?
Anulka A ja jeszcze szarość widzę Łeee...czekam na 10 wypłatka będzie to i kolorów nabierze się
bo te szarości to na prawdę nie da się oglądać.
-
Allmita wrote:też mnie to zdziwilo,ale tak samo sa te aplikatory conceive i po prostu dziewczyny pisząże wychodzi taniej zwykły żel i strzykawka....zobacz sobie temat conceive'a....
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/conceive-plus-zel-lubrykant,1597,48.html#show-post-3380352#show-post-3380352
ale chyba też pozostane przy tradycyjnej metodzie..
Wydaje mi się, że można mężowego tego potraktować jak strzykawkę hahahhakozamonia lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
mysia89 wrote:Ja chyba też zrobie badania, musi byc jakis powód tego że nam się nie udaje. Ty tak po prostu poszłas do lekarza i powiedziałas że sie staracie i chcesz zrobić badania? Czy ja muszę sama to wszystko pamietać, bo nie wiem czy spamietam, sporo tego, cyba z kartka bym musiała iśc do gina
Mysia, ja robiłam wszystkie badania prywatnie. Wydałam na to trochę kasy, ale to najmniejszy problem. U lekarza nie byłam. Stwierdziłam, że nie będę się prosić, bo czasami zdarzają się tacy co powiedzą, że skoro nie staram się więcej niż rok, to nie ma wielu podstaw do skierowania na badania. Dopiero jak odebrałam wyniki to zaczęłam działać.
A To będzie moje pierwsze dziecko i mam nadzieje, że nie ostatnieKasia1987 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Moja Pani ginekolog kazała mi się zgłosić po pół roku jak nic nam nie wyjdzie na badania
Miejmy nadzieje, że nie bede musiała
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
jeszcze pytanko, do dziewczyn które miały monitoring...wiem ze Waldhauzer-ktos jeszcze? bo nie wiem jak to na wykresie wstawić-sa 3 opcje niski,wysoki i szczyt...to ja to rozumiem w ten sposób że niski-to pecherzyk mały, wysoki-pehcerzyk prawie do peknięcia, szczyt-owulka- dobrze kombinuje?https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Kochanie myślę że jak się utrzyma około 36,9 to wystarczy. Planujesz testować?
Ło to chyba już nic nie będzie raczejwidziałaś spadek dziś a tak pięknie i idealnie było wczoraj. Jak mówisz 36,9
Jeśli @ się nie pojawi do 13 to tak, zatestuje bo wcześniej nie ma co nadziei robić sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 12:14
-
Caro wrote:Mysia, ja robiłam wszystkie badania prywatnie. Wydałam na to trochę kasy, ale to najmniejszy problem. U lekarza nie byłam. Stwierdziłam, że nie będę się prosić, bo czasami zdarzają się tacy co powiedzą, że skoro nie staram się więcej niż rok, to nie ma wielu podstaw do skierowania na badania. Dopiero jak odebrałam wyniki to zaczęłam działać.
A To będzie moje pierwsze dziecko i mam nadzieje, że nie ostatnie -
Karolina2787 wrote:Ło to chyba już nic nie będzie raczej
widziałaś spadek dziś a tak pięknie i idealnie było wczoraj. Jak mówisz 36,9
-
te badania możesz sobie zrobić sama w labolatorium u mnie i tak sa płatne zapłaciłam za komplet 160 zł iza męża 100mysia89 wrote:Ja byłam u gina ale wtedy kiedy myslałam że jestem a dokładnie przed wizyta dostałam okres, on stwierdził tylko że to może byc poronienie albo po prostu okres mi sie spóźnił i nic więcej, jakos tak podszedł do tego lekko, wtedy jeszcze nie byłam aż tak nakręcona więc nie powiedziałam mu że sie staramy i tyle z wizyty, dopiero po wyjsciu jak powiedzialam mojemu ze nic z tego stwierdzilismy ze szkoda i ze chyba czas postarac sie o maleństwo, niektorzy mowia zeby najpierw samemu przez kilka cykli sie starac i jak nie wyjdzie to wtedy trzeba sie zgłosić na badania...Ewelina
-
Karolina2787 wrote:To jak u mnie by się miało udać to ile Twoim zdaniem tempka miałaby wynieść?
Anulka A ja jeszcze szarość widzę Łeee...czekam na 10 wypłatka będzie to i kolorów nabierze się
bo te szarości to na prawdę nie da się oglądać.
Kochana, na kolorowej stronicy jest lepiejCzekamy tam na Ciebie
Ja kurna non stop jeździłam i czatowałam na sprawny wpłatomat. Jakoś im się nie kwapiło go naprawić, ale na szczęście już działa, więc mogłam kaskę wpłacić
Próbuję odnotować dzisiejszy śluz... Wstępnie dałam wodnisty, ale sama nie wiem
Na pewno nie jest kremowy, lepki i rozciągliwy. Raczej przezroczysty i w niewielkiej ilości, hmmm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 12:17
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Odbije! U mnie też były góry i doliny ale ja miałam plamienie implantacyjne i wiedziałam tzn przeczuwalam juz wtedy coś! Zatestuj za jakieś 2 dni
Właśnie kochana gdybym też plamień dostała to by było pewniejszeale u mnie to nawet przed @ nie ma tylko od razu przychodzi i nie pyta czy może
cycki bolą także myślę że bardziej będzie @
-
udostępnij swój wykres jestem go bardzo ciekawa:)mysia89 wrote:Tak zrobię, mierze do tego temperaturę ale jakos ona mi dziwnie wzrasta, w tamtym cykle mialam w pierwszej połowie około 36,3 i zaczęła mi tak z dnia nadzien wzrastać po jednej kreseczce i nie wiem w końcu kiedy była owulacja. Może testy mi pomoga...Ewelina
-
mysia89 wrote:Ale prywatnie to oni tam wiedzą na jakie badania Cie skierowac czy sama musiałas powiedziec że chcesz akurat takie? Bo ja nie wiem od czego zacząc tak naprawdę... Ja tez bym chciała więcej niz jedno ale narazie to z jednym ciężko...
Poszłam do laboratorium z wypisaną na kartce listą badań jakie chce zrobić. Pani wzięła karteczkę, wklepała w komputer, dała wydruk, poszłam na pobranie, i wyniki miałam już po południu
Ooo! Moja koleżanka z pracy powiedziała tak - " napisz, że jest cennik jak w Maku"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 12:20
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ewelina17007 wrote:te badania możesz sobie zrobić sama w labolatorium u mnie i tak sa płatne zapłaciłam za komplet 160 zł iza męża 100
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Poszłam do laboratorium z wypisaną na kartce listą badań jakie chce zrobić. Pani wzięła karteczkę, wklepała w komputer, dała wydruk, poszłam na pobranie, i wyniki miałam już po południu
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Kochana, na kolorowej stronicy jest lepiej
Czekamy tam na Ciebie
Ja kurna non stop jeździłam i czatowałam na sprawny wpłatomat. Jakoś im się nie kwapiło go naprawić, ale na szczęście już działa, więc mogłam kaskę wpłacić
Próbuję odnotować dzisiejszy śluz... Wstępnie dałam wodnisty, ale sama nie wiem
Na pewno nie jest kremowy, lepki i rozciągliwy. Raczej przezroczysty i w niewielkiej ilości, hmmm...
Muszę koniecznie bo szarość dobijaja wczoraj i dziś zgagę mam dziwną, cycki bolą i spadek mały jest tempki. Co do śluzu to lepko-kremowy bym zaznaczyła u sibie gdyby była taka opcja wgl