Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:I ja uciekam kochane kurowac się dalej... :*
Kuruj się, kuruj się. Cebula, miód,cytryna, i inne magiczne miksturkiSylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Allmita wrote:Waldhauzer mam takie pyatnko? w jaki sposob używałas zelu? bo przed chwila widziałam że dziewczyny pisały ze normalnie nabieraja go do strzykawki i sobie aplikują głęboko.....Ty tez tak-czy normalnie jak żel intymny? w sensie na wierzch?
W sensie wierzch.. Ale każdy robi jak uważa..Allmita lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ja tak miałam w tamtym cyklu-całą lutealną....generalnie jak cos kuje i boli to podobno dobry objaw..
wczoraj sie od ginki dowiedziałam..
w sensie że nie od razu ciąża-ale znaczy że jajniki i macica pracuja i takie tam....ale oczywiscie ciąża też może być..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:23
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja od samej owulacji mam takie kłucia i pobolewania miejmy nadzieję że tak jak piszecie to dobry objaw
bo do 13 już niedługo.
Ja mam różnie, w sb i nd mnie naprzemiennie jajniki bolały. W sb lewy, w nd prawy i chyba mnie jeszcze w pn. jajnik bolał... Hmm, oj ta skleroza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Tak do Ciebie Pani Magister
Myślałam,że cos na temat mojej temp napiszesz i związanego z nią progesteronu. Ale jak Pani czekać każe to sługa musi
Gizmo ja ci poczytam z wykresu....
Hmm..
Hmmm...
Wykres ładny. Spadek temp bardzo ciekawy. A skok ponowny temmpki w górę jeszcze ciekawszy. Powiewa nadzieją jednym słowem.Gizmo, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Dziewczyny zamiencie mnie z 12 na 13 bo @ przyjdzie 12 a lepiej poczekać jeden dzien bo moze sie opóźnić
12 marca testują Margeretka Gaduaaa Tuliska
13 marca testują Karolina2787 Smerfetkaa Agatali Klaudyś
14 marca testują Daga Gizmo
19 marca na test siknie Duśka Ewelina17007
20 marca sikańca zrobi Evelina
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro
31 marca zakończy testowanie Tissaia
zmienione
w razie dopisania czy zmian cytujcie tą listę, łatwiej mi ją odnaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:39
-
Tissaia wrote:Gizmo ja ci poczytam z wykresu....
Hmm..
Hmmm...
Wykres ładny. Spadek temp bardzo ciekawy. A skok ponowny temmpki w górę jeszcze ciekawszy. Powiewa nadzieją jednym słowem.rób i nie przestawaj czarować
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i do tego sutki mnie swędzą że już się wstydzę jak w pracy ktoś przychodzi bo ciąglę się drapię
Allmita wrote:ja tak miałam w tamtym cyklu-całą lutealną....generalnie jak cos kuje i boli to podobno dobry objaw..wczoraj sie od ginki dowiedziałam..
w sensie że nie od razu ciąża-ale znaczy że jajniki i macica pracuja i takie tam....ale oczywiscie ciąża też może być..Ewelina