X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Może czeka na jeszcze jedną wyższą tempkę i jutro wyznaczy :)
    dokładnie to samo chciałam powiedzieć

Karolina2787 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Może czeka na jeszcze jedną wyższą tempkę i jutro wyznaczy :)

Możliwe... Ja się na tym znam jak koza na organach :D he he, ale wczoraj miałam temp. 35,9 a dzisiaj 36,3 taki skok O.o Hmm chytryke.gif

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Ewelina17007 Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co i co?
    WaldhauzerM wrote:
    No mnie tak kuło..

Ewelina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka No to dobry znak :) musi być nie ma innej opcji :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:47

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też kuje -na owulkę, oj tak tak tak! Gdzie ten mąż ??? :P
    Kurde on będzie dopiero po 20, nie wiem jak tu wysiedzę :P

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina17007 wrote:
    i co i co?

I się wykuło bo Waldhauzer zaciążyła :D

Tissaia, Kasia1987, Ewelina17007, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita, dzięki ze zapytalas o długość tej lutealnej :D Ja też mam 12 dni lutealna, jak ty. Czyli ledwie ale się mieścimy.

No jak tak mówi twoja ginka, ze te klucia itp w lutealnej to dobry objaw to mnie spokoilas ta wiadomością.

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    dokładnie to samo chciałam powiedzieć

Taki cwaniak z niego ;) Najlepsze jest to, że mi świeci na zielono (przewidywany termin wystąpienia owulacji) między 6 (nd), a 10 (czwartek) marca, aczkolwiek na bank dzisiaj, jutro i pojutrze nie będę mieć owulki, bo mi się śluz zmienia. Nie mam już go tak rozciągłego jak był w sb i nd. Nie mówię też o tym, że obecnie mam go w skąpych ilościach i chyba bardziej przypomina wodnisty... A na pewno jest przezroczysty. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:49

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Allmita, dzięki ze zapytalas o długość tej lutealnej :D Ja też mam 12 dni lutealna, jak ty. Czyli ledwie ale się mieścimy.

No jak tak mówi twoja ginka, ze te klucia itp w lutealnej to dobry objaw to mnie spokoilas ta wiadomością.

Lutealna to jest ta od owulki do okresu? Dobrze myślę? :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:

Dokładnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:

Dokładnie tak Anula.
    Za,dwa dni jak będziesz mieć wyższe temperatury to owu ci wyznaczyć pewnie w 14 albo 13 dniu cyklu.

A ten wodnisty śluz to często jest po serduszkowaniu :D bo wiesz... plyny ustrojowe sie mieszaja i takie tam :D

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Dokładnie tak Anula.
    Za,dwa dni jak będziesz mieć wyższe temperatury to owu ci wyznaczyć pewnie w 14 albo 13 dniu cyklu.

A ten wodnisty śluz to często jest po serduszkowaniu :D bo wiesz... plyny ustrojowe sie mieszaja i takie tam :D

Tja... :P

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Anula1986 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Dokładnie tak Anula.

To w takim razie wynika z tego, że w ogóle w dniu dzisiejszym nie mam śluzu :D No bo skoro to co teraz mam jest efektem serduszkowania to śluzu ni ma... Hmmm, to może zaznaczę, że mam suchy? :/// Niby takie proste, a jednak nie :P Lepiej żeby zaznaczył na 13 dc :D pray.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 14:12

xnw4lhb8dt2ans8c.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też bym tak chciała :)
    Karolina2787 wrote:
    I się wykuło bo Waldhauzer zaciążyła :D

Tissaia, Gizmo, Anula1986 lubią tę wiadomość

Ewelina
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Taki cwaniak z niego ;) Najlepsze jest to, że mi świeci na zielono (przewidywany termin wystąpienia owulacji) między 6 (nd), a 10 (czwartek) marca, aczkolwiek na bank dzisiaj, jutro i pojutrze nie będę mieć owulki, bo mi się śluz zmienia. Nie mam już go tak rozciągłego jak był w sb i nd. Nie mówię też o tym, że obecnie mam go w skąpych ilościach i chyba bardziej przypomina wodnisty... A na pewno jest przezroczysty. :P
    Mnie się wydaje,że jeśli śluz miałaś rozciągliwy w sb i ndz to akurat przepuścił żołnierzyki do maciczki i jajowodów i spokojnie sobie poczekają na owu te parę dni. To nic,że jutro czy pojutrze śluzu nie będzie. Grunt, żeby przed owu plemniory już czekały na jajo :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina17007 wrote:
    też bym tak chciała :)
    każda z Nas by tak chciała :)

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mnie się wydaje,że jeśli śluz miałaś rozciągliwy w sb i ndz to akurat przepuścił żołnierzyki do maciczki i jajowodów i spokojnie sobie poczekają na owu te parę dni. To nic,że jutro czy pojutrze śluzu nie będzie. Grunt, żeby przed owu plemniory już czekały na jajo :D

Tak w sb dosłownie miałam mokro w majciorach :D a w nd (serduszkowaliśmy) i w pn rano ten śluz się ciągnął... Ogólnie testy owu na + wyszły mi w sb w południe i nd wieczorem ok. 19, potem już nie sprawdzałam. ;)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Tak w sb dosłownie miałam mokro w majciorach :D a w nd (serduszkowaliśmy) i w pn rano ten śluz się ciągnął... Ogólnie testy owu na + wyszły mi w sb w południe i nd wieczorem ok. 19, potem już nie sprawdzałam. ;)
    miejmy nadzieję,że pykło :)

Wysłany: 8 marca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie OF wyznaczył ze mam 32 dc a ja nigdy tak nie miałam zawsze 28 czasami 29 coś tu jest chyba nie tak

Ewelina
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    miejmy nadzieję,że pykło :)
    Gizmo w niebie bym była gdybyś miała rację jesien.gif ale na nic się nie nastawiam, tek se to tłumaczę :D
    Staram się o tym nie myśleć, ale cholerka no ciężko jest :D

xnw4lhb8dt2ans8c.png
‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ