Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:dokładnie to samo chciałam powiedzieć
Taki cwaniak z niegoNajlepsze jest to, że mi świeci na zielono (przewidywany termin wystąpienia owulacji) między 6 (nd), a 10 (czwartek) marca, aczkolwiek na bank dzisiaj, jutro i pojutrze nie będę mieć owulki, bo mi się śluz zmienia. Nie mam już go tak rozciągłego jak był w sb i nd. Nie mówię też o tym, że obecnie mam go w skąpych ilościach i chyba bardziej przypomina wodnisty... A na pewno jest przezroczysty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:49
-
Tissaia wrote:Allmita, dzięki ze zapytalas o długość tej lutealnej
Ja też mam 12 dni lutealna, jak ty. Czyli ledwie ale się mieścimy.
No jak tak mówi twoja ginka, ze te klucia itp w lutealnej to dobry objaw to mnie spokoilas ta wiadomością.
Lutealna to jest ta od owulki do okresu? Dobrze myślę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Lutealna to jest ta od owulki do okresu? Dobrze myślę?
Dokładnie tak Anula.
Za,dwa dni jak będziesz mieć wyższe temperatury to owu ci wyznaczyć pewnie w 14 albo 13 dniu cyklu.
A ten wodnisty śluz to często jest po serduszkowaniubo wiesz... plyny ustrojowe sie mieszaja i takie tam
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Dokładnie tak Anula.
Za,dwa dni jak będziesz mieć wyższe temperatury to owu ci wyznaczyć pewnie w 14 albo 13 dniu cyklu.
A ten wodnisty śluz to często jest po serduszkowaniubo wiesz... plyny ustrojowe sie mieszaja i takie tam
Tja...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Tissaia wrote:Dokładnie tak Anula.
To w takim razie wynika z tego, że w ogóle w dniu dzisiejszym nie mam śluzuNo bo skoro to co teraz mam jest efektem serduszkowania to śluzu ni ma... Hmmm, to może zaznaczę, że mam suchy?
// Niby takie proste, a jednak nie
Lepiej żeby zaznaczył na 13 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 14:12
-
Anula1986 wrote:Taki cwaniak z niego
Najlepsze jest to, że mi świeci na zielono (przewidywany termin wystąpienia owulacji) między 6 (nd), a 10 (czwartek) marca, aczkolwiek na bank dzisiaj, jutro i pojutrze nie będę mieć owulki, bo mi się śluz zmienia. Nie mam już go tak rozciągłego jak był w sb i nd. Nie mówię też o tym, że obecnie mam go w skąpych ilościach i chyba bardziej przypomina wodnisty... A na pewno jest przezroczysty.
-
Gizmo wrote:Mnie się wydaje,że jeśli śluz miałaś rozciągliwy w sb i ndz to akurat przepuścił żołnierzyki do maciczki i jajowodów i spokojnie sobie poczekają na owu te parę dni. To nic,że jutro czy pojutrze śluzu nie będzie. Grunt, żeby przed owu plemniory już czekały na jajo
Tak w sb dosłownie miałam mokro w majcioracha w nd (serduszkowaliśmy) i w pn rano ten śluz się ciągnął... Ogólnie testy owu na + wyszły mi w sb w południe i nd wieczorem ok. 19, potem już nie sprawdzałam.