Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina17007 wrote:u mnie OF wyznaczył ze mam 32 dc a ja nigdy tak nie miałam zawsze 28 czasami 29 coś tu jest chyba nie tak
System wyznaczając @ bierze też pod uwagę średnią z ostatnich kilku cykli(chyba 4) ale nie jestem pewna -
wpisywałam na 28 i tak mi też wyznaczyło na początku tylko jak mi temp poszła do góry to przesuneło na 32 dc nigdy takiego nie miałamGizmo wrote:a nie wpisałaś w ustawieniach cykli ich długości na 32?
System wyznaczając @ bierze też pod uwagę średnią z ostatnich kilku cykli(chyba 4) ale nie jestem pewnaEwelina -
Ewelina17007 wrote:wpisywałam na 28 i tak mi też wyznaczyło na początku tylko jak mi temp poszła do góry to przesuneło na 32 dc nigdy takiego nie miałam
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Tak do Ciebie Pani Magister
Myślałam,że cos na temat mojej temp napiszesz i związanego z nią progesteronu. Ale jak Pani czekać każe to sługa musi
Bo wywód zrobię później z racji tego że teraz mam kilka rzeczy do zrobienia..zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
zapachmalin wrote:Człowiek znika po 10 i wraca 13:45 i co? Efektem właśnie dobrnęłam do końca
Ale ile się ciekawych rzeczy dowiedziałam
Np trójkąty były
itd
I co to faza lutealna
! Serio się staję ekspertem
Brawo ja!
Co robicie w oczekiwaniu na 15 i wiadomości?
) Za godzinkę mam wizytę u lek rodzinnego, potem córkę na taekwondo i angielski zawieźć i tak mi zleci do wieczora
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja po trosze chałupę ogarniam bo wygląda jak po przejściu tornado (Tii się tak pakował
) Za godzinkę mam wizytę u lek rodzinnego, potem córkę na taekwondo i angielski zawieźć i tak mi zleci do wieczora
znam to znamMasakrones
Ja czekam aż mi obiad dojdzie, chłopaki już głodne, czekam też na czwartek, bede wiedzieć w końcu dokładnie
Ale @ póki co nie ma
Myślę też powoli o większych porządkach na święta i kombinuję jak to poukładać w czasie. Nie mam pojęcia jak to ogarnąć wszystko
-
No przeczytałam..
Chłopaków znaczy się pracowników zawiozłam do roboty.. Jedziemy i nagle jeden.. A to dzisiaj z nami pracujesz?? Buahahahahahaha.. Yyy nie no dzisiaj jeszcze nie...zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:znam to znam
Masakrones
Ja czekam aż mi obiad dojdzie, chłopaki już głodne, czekam też na czwartek, bede wiedzieć w końcu dokładnie
Ale @ póki co nie ma
Myślę też powoli o większych porządkach na święta i kombinuję jak to poukładać w czasie. Nie mam pojęcia jak to ogarnąć wszystko
ja to nie wiem w co ręce włożyć tyle roboty mam. Wydział mieszkaniowy zaliczyć, urząd pracy, ustalić termin zabiegu w szpitalu, psa opodatkować... wszystko jeszcze w tym tygodniu MASAKRA !!!!
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mówisz jakbyś to Ty była ich szefową
Bo jestem żoną szefa..
Jak to mój teściu mawia.. Mam immunitet..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 14:46
zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Daj spokój
ja to nie wiem w co ręce włożyć tyle roboty mam. Wydział mieszkaniowy zaliczyć, urząd pracy, ustalić termin zabiegu w szpitalu, psa opodatkować... wszystko jeszcze w tym tygodniu MASAKRA !!!!
Nic mi nie mówJa to już po prostu świra dostaje. Ile to jedna biedna kobieta może mieć na głowie
No nic, walczyć będziemy
Co nam pozostało
Waldi jeszcze przez jakieś 1,5 roku nie?Licząc z macierzyńskim 0.5
hahhaha
-
zapachmalin wrote:Nic mi nie mów
Ja to już po prostu świra dostaje. Ile to jedna biedna kobieta może mieć na głowie
No nic, walczyć będziemy
Co nam pozostało
Waldi jeszcze przez jakieś 1,5 roku nie?Licząc z macierzyńskim 0.5
hahhaha
No dokładnie.. Ktoś musi.zapachmalin lubi tę wiadomość