Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Ale czy u mnie bylo ewentualne zagniezdzenie? Ja nic nie czuje. I ta temp taka niska
wcale nie jest niska! Ponad kreską ma być i jest. Spadek był to i zagnieżdżenie mogło być!
czuć nic nie musiałaś!
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Czyli wracaj tam Gizmo!
Czyli w czwartek nie zrobię ehh.
W piatek zrobic a wynik dopiero w pon?? A pon moje urodzinki. Juz glupia jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:39
zapachmalin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny pewnie wejde w temat ale Wy bardziej doświadczone ode mnie.
Znaczne od początku.
Mam na imię Ola lat 24 i 3letnia córkę. Z partnerem staramy się o drugie dziecko dopiero teraz podjelismy decyzję ale ... W lipcu endokrynolog wyniki w normie ale goz na tarczycy. We wrześniu zaszlam w ciążę i 6pazdziernika miałam zabieg. 24grudnia dostałam pierwszą @ po 31 dniach drugą @ czyli 24 stycznia i do teraz cisza miesiączki nie mam. U ginekologa byłam wszystko ok jak to określił macica "piękna" śluz też ale nie da mi leków na wywołanie @ czyli hormonów bo mógłby tylko mi na mieszać w cyklach itp dlatego mam czekac. Dzisiaj u endokrynolog byłam i też wszystko ok guz się zmniejsza mam zrobić badania i jak wyniki będą dobre to będzie znaczyć że to nie jest związane z tarczyca bo mam ją zdrową oprócz tego guza. Moje pytanie czekać na ta miesiaczke czy da radę jakoś ją wywołać bez używania hormonów? Bo im dalej jej nie mam tym bardziej się martwie. Dodam że tabletek na tego guza tarczycy również nie bralamAciaa