Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Aciaa wrote:Cześć dziewczyny pewnie wejde w temat ale Wy bardziej doświadczone ode mnie.
Znaczne od początku.
Mam na imię Ola lat 24 i 3letnia córkę. Z partnerem staramy się o drugie dziecko dopiero teraz podjelismy decyzję ale ... W lipcu endokrynolog wyniki w normie ale goz na tarczycy. We wrześniu zaszlam w ciążę i 6pazdziernika miałam zabieg. 24grudnia dostałam pierwszą @ po 31 dniach drugą @ czyli 24 stycznia i do teraz cisza miesiączki nie mam. U ginekologa byłam wszystko ok jak to określił macica "piękna" śluz też ale nie da mi leków na wywołanie @ czyli hormonów bo mógłby tylko mi na mieszać w cyklach itp dlatego mam czekac. Dzisiaj u endokrynolog byłam i też wszystko ok guz się zmniejsza mam zrobić badania i jak wyniki będą dobre to będzie znaczyć że to nie jest związane z tarczyca bo mam ją zdrową oprócz tego guza. Moje pytanie czekać na ta miesiaczke czy da radę jakoś ją wywołać bez używania hormonów? Bo im dalej jej nie mam tym bardziej się martwie. Dodam że tabletek na tego guza tarczycy również nie bralam
Nie mam pojęcia co poradzić myślę, że trzeba jeszcze poczekać troszkę a jsk się nie pojawi to skonsultować wyniki z drugim endo i z drugim ginem. Tak ja bym zrobiła. Powiedziałabym co mnie martwi, oni są od tego żeby wszystko wyjaśnić i uspokoić -
Od 17do 18 ma angielski i zaraz po nim ma taekwondo do 19. W czwartki ma tak samo plus po taekwondo zajecia z poomsae z drugim trenerem do 19.45.
A starsza córka na taniec akrobatyczny chodzi piatek 16-20 i sb 11-15Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:04
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
malutka24 wrote:Hej dziewczyny juz jestem robilam wczesniej obiad.
Testowalam dzisiaj tak jak pisalam i zobaczylam tylko jedna kreske:(
Nawet zmierzylam dzisiaj rano temperature i wynosila 36,8. 14 miesiac staran i nic czekam teraz na okres i zapisuje sie do mojej pani ginekolog na nastepne badania.
Malutka też ściskam mocno i trzymam kciuki abyś się nie poddała bo zawsze warto walczyć o swoje szczęście..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:A ja sobie czekam w poczekalni ... Jeszcze jedna osoba przede mna. Z ciekawości poszłam do zabiegowego o betę zapytać
25zl i wynik na drugi dzień. W szpitalu u nas beta to 45zl i wynik po 15. Roznica niezła w cenie
A u mnie w laboratorium jest tak.. Beta jakościowo 15 a ilosciowo 30.. W szpitalu z kolei ilosciowo 22 i wynik w ten sam dzień.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Nie robiłam. Za wcześnie jeszcze chyba. Wredna za 5dni ma byc dopiero
Nie no czekaj jeszcze.. Chyba nie chcesz powtórzyć mojego stresu.. Lepiej poczekać i być pewnym.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Nie no czekaj jeszcze.. Chyba nie chcesz powtórzyć mojego stresu.. Lepiej poczekać i być pewnym.
-
Gizmo wrote:tak myślę,że jeśli już było zagnieżdżenie i jak temp będzie ok to w piątek byłoby 5dni po zagnieżdżeniu i chyba wtedy beta by wyszła. W poniedziałek bym wynik odebrała i JEŚLI pyknie to zaraz bym betę powtórzyła
No jaka mądra dziewczynka..Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.