Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:A jednak śluz mi się zmienił, hmm... Teraz mam rozciągliwo-wodno-kremowy
Denerwujące to jest, że nie ma więcej opcji wyboru. Cholera teraz wie jaki dać śluz na ovu
-
Anula1986 wrote:A jednak śluz mi się zmienił, hmm... Teraz mam rozciągliwo-wodno-kremowy
Denerwujące to jest, że nie ma więcej opcji wyboru. Cholera teraz wie jaki dać śluz na ovu
wpisz ten najbardziej płodny-czyli rozciągliwy...a w notatkach dopisz sobie sczegóły..ja często tak robięhttps://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Miałam ten sam problem, ciezko zdefiniowac. Np lepki, bialy ale rzadki i go malo. I wez tu cos wybierz -
mysia89 wrote:Witajcie dziewuszki, mam pytanko... Jak tu udostepnic swój wykres bo ni cholery nie mogę znaleźdź a chciałabym mieć razem z podpisem, da sie tak?
Lub być może to: MOJE OVU --> Bieżący wykres --> i tam na dole po lewej stronie jest opcja "udostępnij wykres".Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:55
-
o nareszcie:) Nie mogłam się doszukac
A któraś z Was może używala testów owulacyjnych? W tym cykle juz chyba za późno dla mnie ale chciałabym znac opinie czy warto kupic? Bo kupiłam właśnie 30 testów i chce wypróbowac bo jakoś z tempką i ze śluzem mi nie idzie...
-
mysia89 wrote:o nareszcie:) Nie mogłam się doszukac
A któraś z Was może używala testów owulacyjnych? W tym cykle juz chyba za późno dla mnie ale chciałabym znac opinie czy warto kupic? Bo kupiłam właśnie 30 testów i chce wypróbowac bo jakoś z tempką i ze śluzem mi nie idzie...
Ja użyłam pierwszy raz w tym cyklu, ale niewiele na ich temat mogę powiedzieć
Nabyłam je w aptece stacjonarnej. Pierwsze 3 testy wyszły mi -, kolejne dwa na +
Z tym śluzem to faktycznie jest trochę ciężko (pod względem interpretacji), sama się wszystkiego uczę od dziołszekJeżeli masz problemy ze śluzem pod względem ilościowym to polecam Ci pić gluta 2 razy na dzień, pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 19:02
-
zapachmalin wrote:Ja jeszcze nie ale jesli w czwartek okaże się ze jednak nic z tego to tez chce kupic i sprobowac
A długo sie już staracie?
-
Anula1986 wrote:Ja użyłam pierwszy raz w tym cyklu, ale niewiele na ich temat mogę powiedzieć
Nabyłam je w aptece stacjonarnej. Pierwsze 3 testy wyszły mi -, kolejne dwa na +
Z tym śluzem to faktycznie jest trochę ciężko (pod względem interpretacji), sama się wszystkiego uczę od dziołszekJeżeli masz problemy ze śluzem pod względem ilościowym to polecam Ci pić gluta 2 razy na dzień, pomaga
A długo sie juz staracie?