Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Jak się nie rozkręci to zrób tak czy siak... U mnie dwa dni przed @ były plamienia i gdybym nie wiedziała to bym pomyślała że @ będzie
Dziewczyny powiedzialam sobie ze nie bede swirowac tyle wytrzymalam , no i co 2 dni prZed a ja szalu dostaje: dGizmo, Sylwia91, Kasia1987, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Dziewczyny powiedzialam sobie ze nie bede swirowac tyle wytrzymalam , no i co 2 dni prZed a ja szalu dostaje: d
nie ma co się oklamywac... Ja też zawsze sobie tak obiecywałam... Hmmm mam nowe powiedzenie haha jak troje Ci mówi że jesteś w ciąży to zrób test
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Kurde szał testowania,
szały macicy,
świrowanie...
To forum aż kipie!
Mnie wnerwia, że po raz kolejny czekając na owulację zbyt szybko zaczęłam maraton seksowy. Raz że się boję, żeby plemniorki były dość dorobione (a ani dnia nie chcę odpuścić, żeby sobie w brodę nie pluć), dwa, że mój facet ma po kilku dniach dość tego tematu... a tu ciągle zasr... temperatury nie ma....
On mnie zabije, bo życia ze mną teraz nie ma.
grr.....
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
KlaudyŚ wrote:Dziewczyny powiedzialam sobie ze nie bede swirowac tyle wytrzymalam , no i co 2 dni prZed a ja szalu dostaje: dFabian
Cyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Kurde szał testowania,
szały macicy,
świrowanie...
To forum aż kipie!
Mnie wnerwia, że po raz kolejny czekając na owulację zbyt szybko zaczęłam maraton seksowy. Raz że się boję, żeby plemniorki były dość dorobione (a ani dnia nie chcę odpuścić, żeby sobie w brodę nie pluć), dwa, że mój facet ma po kilku dniach dość tego tematu... a tu ciągle zasr... temperatury nie ma....
On mnie zabije, bo życia ze mną teraz nie ma.
grr.....
ja też mojego męczylam jak najwięcej i ciągle "bo dziś", "bo jutro"
a w szczęśliwym cyklu były tylko 3
-
Gaduaaa wrote:aaaa ja też .. tymbardziej że nawet nie wiem w końcu co jest grane.. OF co innego.. moje obserwacje co innego i ogłupiona jestem
Gaduaaa lubi tę wiadomość