Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Anula masz tak ładnie że powinien zmienić poten na ciągłą. Przeczytaj po lewo interpretacje wykresu może tam coś będzie
Dziękuję Sylwia
Miałaś rację, na OF jest napisane, że "Czasami OvuFriend może zaznaczyć owulacje na Twoim wykresie linią przerywaną co oznacza, że do owulacji mogło dojść, ale jej wystąpienie nie jest pewne (poinformuje Cię o tym Detektor Płodności). Zdarzy się tak wówczas, gdy niedostateczna ilość wskaźników płodności potwierdzi owulację bądź wystąpią zjawiska, które zakłócą jasną interpretację wykresu."
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Dziękuję Sylwia
Miałaś rację, na OF jest napisane, że "Czasami OvuFriend może zaznaczyć owulacje na Twoim wykresie linią przerywaną co oznacza, że do owulacji mogło dojść, ale jej wystąpienie nie jest pewne (poinformuje Cię o tym Detektor Płodności). Zdarzy się tak wówczas, gdy niedostateczna ilość wskaźników płodności potwierdzi owulację bądź wystąpią zjawiska, które zakłócą jasną interpretację wykresu." -
Sylwia91 wrote:Hmm to teraz jeszcze badasz ft3 i ft4? Ja już tylko tsh kontroluje
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:samo tsh się nie bada... bo możesz mieć je wyrównane przez tabletki a ft4 może ci zjedzać ja mówię na nie święta trójca... i zawsze robię chociaż tsh i ft 4 , bo akurat ft 3 od lat bez zmian ale też od czasu do czasu sprawdzam...
wiedziałam że to konowal jakiś... Zbadam sobie teraz przy ciążowych.
Co do terminu @ to dałabym od 10 do 14 dpo
-
Sylwia91 wrote:Jak klikniesz na górze moje ovu to rozwija się lista i masz opcję interpretacja wykresu. To jest do Twojego konkretnie przeczytaj sobie :*
Temperatura
Twój czas mierzenia temperatury jest prawidłowy. Mierzysz temperaturę zawsze około tej samej godziny.
Wahania Twoich temperatur w tym cyklu są w normie.
Owulacja
Temperatura wskazuje na wystąpienie owulacji w 14 dniu cyklu, co zostało potwierdzone przez wystąpienie pozytywnego testu owulacyjnego oraz płodnego śluzu w dniach okołoowulacyjnych. Obecność śluzu płodnego w 1 dniu po owulacji może obniżać wiarygodność wystąpienia owulacji. (więcej informacji)
Czas współżycia
Czas Twojego współżycia w tym cyklu jest dobry, co zwiększa Twoje szanse na zajście w ciążę. (więcej informacji).
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ooo widzisz czyli już wiesz co zakłóca
płodny śluz po owu
Miałam wtedy wątpliwości, czy on jest rozciągliwy, czy kremowy, ale ponoć się wpisuje ten najlepszy, więc dałam rozciągliwy. Spróbuję zmienić na kremowy... Chociaż hmmm, on był jak dla mnie rozciągliwo-kremowySylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ooo widzisz czyli już wiesz co zakłóca
płodny śluz po owu
Takie tam znow moje dumanie -
Anula1986 wrote:Miałam wtedy wątpliwości, czy on jest rozciągliwy, czy kremowy, ale ponoć się wpisuje ten najlepszy, więc dałam rozciągliwy. Spróbuję zmienić na kremowy... Chociaż hmmm, on był jak dla mnie rozciągliwo-kremowy
-
Gizmo wrote:A może ten śluz taki jest po tym glucie? Widzę ze te dziewczyny które cos kombinują z siemieniem lub wiesiolkiem to bardzo,dużo maja dni z takim śluzem. A potem wychodzą cuda na wykresach. Jednak lepiej chyba nie ingerować w nature i jak jest sucho to,widocznie tak musi być
Takie tam znow moje dumanie
Ja siemię lniane piłam do pn, potem już nie... Hmm. Ja ogólnie jako tako nie mam problemów ze śluzem, ale piłam go. Miał tez u mnie działać osłonowo na żołądek w jednej i drugiej roli się sprawdził