Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Wiedziałam ze Ta jak przyjdzie to poda na swoim,przykładzie i mnie przekona
ehhh
Ja wcześniej chciałam napisać, że Waldi jak wstanie na pewno Ci wszystko wytłumaczy ale nie chciałam wkurzyć mamuśkiGizmo, Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Tydzień przed @??? Zgluplas do reszty?
i chyba lata zapisywania miesiączek jest bardziej wiarygodne niż jeden mierzony i zapisywany cykl na OF ? czy nie? czy jestem w błędzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:25
FabianCyprian
Tymuś
-
Dziewczyny dziękuję za wsparcie ja juz w domku do szkoly nie dam rady isc ledwie co na nogach stoje:(
Drugi raz mam ze mndleje tylko teraz bez utraty przytomnosci w pore zareagowałam. Jedno co mnie dziwi to, to ze zyla gruba napchana a tu poszlo minimalnie:( cos ze mna nie tak:( -
Gizmo wrote:Bo oni odsylaja krew do dwóch różnych miast. Plock i Żuromin chyba.
Sylwia przy Twojej becie 127 sikany test Ci wyszedł?
Wczoraj mówiła chyba, że nie właśnie?
O już wiem, doczytałamEj nie na fejsie bo ja też chciałam zobaczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:29
-
Sylwia91 wrote:Waldi jak objawy ciąży? Dopadlo Cię już coś?
Bry.. Właśnie jeszcze leżę i wypuszczam ostatnie wzdęcia.. A ogólnie to bardziej mi się w głowie kręci i mam delirkę he he.. Od czasu do czasu boli po za tym prawie zamieszkałam w kiblu z racji pęcherza i wszystko mnie irytuje.. No to tyle..zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Bry.. Właśnie jeszcze leżę i wypuszczam ostatnie wzdęcia.. A ogólnie to bardziej mi się w głowie kręci i mam delirkę he he.. Od czasu do czasu boli po za tym prawie zamieszkałam w kiblu z racji pęcherza i wszystko mnie irytuje.. No to tyle..
A będzie jeszcze ciekawiejhahahaha. Dasz radę
Margaretka89 lubi tę wiadomość