Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwonilam do przychodni zapytac o bede. Normalnie krew robia pon Sr piątki. A mi dzis gada przez Tel ze jak dzis do 11 przyjdę to mi tez może zrobic i wynik przed 18. Ewentualnie jutro moge zrobic i tez mi przed zamknięciem przychodni pielegniarka wynik wydrukuje.
No to teraz mam zagwozdzke hmmmzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:A i jeszcze z ciekawszych rzeczy to dostałam zapalenie pęcherza
Ma która jaki pomysł co może pomóc, bo do przyjścia @ wole nic nie brać ale nie wiem czy wytrzymam
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:A i jeszcze z ciekawszych rzeczy to dostałam zapalenie pęcherza
Ma która jaki pomysł co może pomóc, bo do przyjścia @ wole nic nie brać ale nie wiem czy wytrzymam
żurawina! A ja w ciąży miałam i lekarz mi kazał jeść żurawinę i urosept.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Dzwonilam do przychodni zapytac o bede. Normalnie krew robia pon Sr piątki. A mi dzis gada przez Tel ze jak dzis do 11 przyjdę to mi tez może zrobic i wynik przed 18. Ewentualnie jutro moge zrobic i tez mi przed zamknięciem przychodni pielegniarka wynik wydrukuje.
No to teraz mam zagwozdzke hmmmzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Dzwonilam do przychodni zapytac o bede. Normalnie krew robia pon Sr piątki. A mi dzis gada przez Tel ze jak dzis do 11 przyjdę to mi tez może zrobic i wynik przed 18. Ewentualnie jutro moge zrobic i tez mi przed zamknięciem przychodni pielegniarka wynik wydrukuje.
No to teraz mam zagwozdzke hmmm
Idź idź idź! Będziemy obie miały dzisiaj !Margaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Gizmo Tobie beta musi piękna wyjść jutro.
Bo moja dzisiaj będzie mniej niż jeden
Także chociaż Ty dołączysz do Waldi i Sylwii
Mów do mnie jeszczebeta null u mnie bedzie
Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Dzięki dziewczynki, a furagine mogę wziąć?
o urosepcie znalazłam tyle : urosept to lek na bazie rumianku, liści borówki i korzenia pietruszki. Proszę pomagać sobie domowymi sposobami tzn. pić sok z żurawiny lub jeść owoce żurawiny.
a co do furaginy podobno na ulotce pisze że nie wolno go stosować w pierwszym trym. ciąży. Ale nie brałam więc nie wiemMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:o urosepcie znalazłam tyle : urosept to lek na bazie rumianku, liści borówki i korzenia pietruszki. Proszę pomagać sobie domowymi sposobami tzn. pić sok z żurawiny lub jeść owoce żurawiny.
a co do furaginy podobno na ulotce pisze że nie wolno go stosować w pierwszym trym. ciąży. Ale nie brałam więc nie wiem
Pytam się bo jak na razie tylko to w domu posiadam. Najwyżej skocze do apteki