Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Klaudyś a czytałaś skład tych soczków? hehe bo to śmiechu warte jest tam jest tyle żurawiny co wróbel nasika
ja tez to piłam kiedyś bo smaczne ale to nic nie pomoże bo więcej jest innych soków albo wody itp. Najlepiej jest pić 100% sok z żurawiny taki kupuję u nas w tesco i to dopiero mordę wykrzywia
ale wiadomo że to czysta żurawinka jest
Oj tam wazne ze smaczne i cosik tam jest nawet mala ilosc ale po za sokiem wcinam sama zurawinke droga jest u mnie strasznie ale co sie nie robi dla chciczki:*Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Oj tam wazne ze smaczne i cosik tam jest nawet mala ilosc ale po za sokiem wcinam sama zurawinke droga jest u mnie strasznie ale co sie nie robi dla chciczki:*
No tak do picia sobie to pewnie że smaczneale jak już ma coś zadziałać to lepiej pić czysty sok. Co do suszonej u nas w tesco kupuję opakowanie 100g za 5 zł i starcza mi na tydzień dodaje po trochu do jogurtu czy płatków i wcinam
jak na razie pomaga bo pęcherz cichutko siedzi
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
No Gizmo wkoncu! Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:10
Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Kasia1987 wrote:
Gizmooooo będzie fajnie dzisiaj popołudniu
Podbijam swoje pytanie o te dni po owu... ktoś coś?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Gizmooooo będzie fajnie dzisiaj popołudniu
Podbijam swoje pytanie o te dni po owu... ktoś coś?
Dzieki kochane za kciuki ale i tak czuje ze ZONK wyjdzie -
witam. dobrnęłam wreszcie do dnai dzisiejszego, a jest to czytac i ogarniac. stwierdzam ze zakladam notes w ktorym was opisuje bo za cholere nie moge sie polapac co i jak z wami i ktora z czym sie je
)
gizmo wreszcie meska decyzja
u mnie dupa nastrój, czekamy na wredna @ do niedzieli, bo z moich obliczeń to diabli wzieliGizmo, Kasia1987 lubią tę wiadomość
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
Gizmo brawooo!
pamiętaj że bez względu na wynik będzie dobrze, a negatywny to nie koniec świata tylko początek nowych, lepszych starań! (chociaż nie wiem czy da się lepiej hehe) ja trzymam za Ciebie kciuki i liczę że się udało
Kasia1987, Margaretka89, Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Kasia ja mam 14 licząc z dniem owulki
Licząc od 1 dnia po owu to 13 bo mam cykle 26 dniowe to u mnie tak po połowie wychodzi