Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Gizmo brawooo!
pamiętaj że bez względu na wynik będzie dobrze, a negatywny to nie koniec świata tylko początek nowych, lepszych starań! (chociaż nie wiem czy da się lepiej hehe) ja trzymam za Ciebie kciuki i liczę że się udało
-
Kasia1987 wrote:
No tak bo cykl przeważnie powinien trwać 28 dni stąd to wszystko.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Jak liczysz tak że pierwszy dzień po owu to 12 dni wychodzi. Dnia wystąpienia @ juz się raczej nie liczy.
No ja nie liczę dnia @ to mi i tak wychodzi 13 owu miałam 28 lutego to 29 jest 1 dzien po owu a @ mam na 13 marca czyli 13 mi wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:39
-
Czesc dziewuszki
Gimzo trzymam mocno kciuki i wierzę, że wynik bety będziesz miała odwrotny niż ja wczorajJak tylko odbierzesz to napisz
Ja w ogóle dzisiaj dostałam @..... w 25 dc.... może nerwy...
Idę zaraz na siłownię się wypocić a na 15.30 mam szkolenie bhp dla nauczycieli, uwielbiam ta grupę zawodową
Wczoraj miałam ten pokaz kosemtykówz mary kay
kupiłam sobie puder i taką emulsję do mycia twarzy i pędzelek do blendowania cieni...
musiałam się jakoś pocieszyć po wczoraj....
Dziewczyny mam takie pytanie bo ja zielona jestem... pewnie już to było poruszane, ale ja chyba nie dam rady przebrnąć przez tyle postów wstecz...
chce robić sobie analize tempki... i teraz tak rozumiem, że mierzymy w pochwie zawsze rano o tej samej godzinie, tak? takim zwykłym termometrem?
I teraz owulacja występuje po największym skoku tempki?
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:A może być tak że jak wróci to już będziesz mieć ładny brzuszek
Nie no jak Tii wróci to już nie będzie groszka bo z groszka zrobi się fasolka he he.Sylwia91, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Daga nieważne gdzie, wazne zeby w tym samym miejscu przez cały cykl. Ja Mierzyłam w ustach takim elektronicznym z dwoma miejscami po przecinku. Of sam zaznaczy Ci owulację, a może ona być w dzień spadku temp lub do 3ego dnia wyższej temperatury. U każdej jest inaczej
-
Daga polecane są termometry owulacyjne... zwykłym to tak nie do końca miarodajne wyniki są, mierzysz tam gdzie termometr ma styczność ze śluzówką czyli pod językiem, waginalnie lub odbyt
i tak ważne jest żeby było mierzone zawsze o tej samej porze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:45
FabianCyprian
Tymuś
-
WaldhauzerM wrote:No tak bo cykl przeważnie powinien trwać 28 dni stąd to wszystko.
ja np. owulacje miałam prawdopodobnie 29 lutego, a okres dostałam dziś więc faza lutealna krótka... 9 dni tylko a piszą, że powinna być niby min 10 dni, że wtedy jest wieksza szansa na zagniezdzenie się zarodka...
-
daga_00 wrote:Czesc dziewuszki
Gimzo trzymam mocno kciuki i wierzę, że wynik bety będziesz miała odwrotny niż ja wczorajJak tylko odbierzesz to napisz
Ja w ogóle dzisiaj dostałam @..... w 25 dc.... może nerwy...
Idę zaraz na siłownię się wypocić a na 15.30 mam szkolenie bhp dla nauczycieli, uwielbiam ta grupę zawodową
Wczoraj miałam ten pokaz kosemtykówz mary kay
kupiłam sobie puder i taką emulsję do mycia twarzy i pędzelek do blendowania cieni...
musiałam się jakoś pocieszyć po wczoraj....
Dziewczyny mam takie pytanie bo ja zielona jestem... pewnie już to było poruszane, ale ja chyba nie dam rady przebrnąć przez tyle postów wstecz...
chce robić sobie analize tempki... i teraz tak rozumiem, że mierzymy w pochwie zawsze rano o tej samej godzinie, tak? takim zwykłym termometrem?
I teraz owulacja występuje po największym skoku tempki?
Kochana.. Ogólnie różnie to bywa bo każda z nas jest inna.. Ja czytałam w pytaniach i odpowiedziach na ovufriend ale to na początku dołączenia tutaj jakieś 3 miechy temu że muszą chyba być 2 fazy niskich temperatur czy coś.. Nie pamiętam już. Trza doczytać..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Daga nieważne gdzie, wazne zeby w tym samym miejscu przez cały cykl. Ja Mierzyłam w ustach takim elektronicznym z dwoma miejscami po przecinku. Of sam zaznaczy Ci owulację, a może ona być w dzień spadku temp lub do 3ego dnia wyższej temperatury. U każdej jest inaczej
-
Gaduaaa wrote:Daga polecane są termometry owulacyjne... zwykłym to tak nie do końca miarodajne wyniki są, mierzysz tam gdzie termometr ma styczność ze śluzówką czyli pod językiem, waginalnie lub odbyt
i tak ważne jest żeby było mierzone zawsze o tej samej porze
dzięki za info
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:pewnie im bardziej regularne cykle to tak jest
ja np. owulacje miałam prawdopodobnie 29 lutego, a okres dostałam dziś więc faza lutealna krótka... 9 dni tylko a piszą, że powinna być niby min 10 dni, że wtedy jest wieksza szansa na zagniezdzenie się zarodka...
tylko co do daty owulacji to trzeba patrzeć troszkę z przymróżeniem oka... może była 28lutego?
FabianCyprian
Tymuś