Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej kopsnijcie linka d jakichś ładnych suwaczków.. Ale takich żeby opowiadały co w którym tygodniu się dzieje..
I doradźcie kiedy na betę jutro czy w sobotę??
Od tego zależy kiedy wizyta u gina..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ej kopsnijcie linka d jakichś ładnych suwaczków.. Ale takich żeby opowiadały co w którym tygodniu się dzieje..
Od tego zależy kiedy wizyta u gina..
na suwaczki.com jest wiele do wyboru. I widziałam, że można tak wybrać taki, który opisuję co się dzieje w poszczególnych tygodniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 11:52
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Staram się Was dziołszki podczytywać na bieżąco, ale kurcze troszku ciężko mi to idzie, bo się roztrajam
Pakuję swoje rzeczy i mojego chłopa by móc w sb się przeprowadzić. Meble muszą być puste, aby dało radę je przenieść i przewieźć busikiem
Gizmo, Malina - Trzymam kciuki!Gizmo lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ej kopsnijcie linka d jakichś ładnych suwaczków.. Ale takich żeby opowiadały co w którym tygodniu się dzieje..
Od tego zależy kiedy wizyta u gina.. -
Gizmo wrote:Wiecie co zabieg na migdalki mam aż 17sierpnia
no ludzie. A na przegrodę nosową terminy od października sie zaczynają
Wiesz.. Ja rok temu szczękościsku dostałam okazało się, że zwyrodnienie stawu i ostatnio ząb mi wyrwała i szczęka się przeciążyła to u mnie w mieście termin protezy miałam na październik a w lodzi zrobili w ciągu miecha..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Walduniu ale zamiast odliczania do porodu chciałaś chyba info o ciąży? To ta pierwsza opcja na samej górze
Tak kochana już wiem..Poprawiłam.
To jutro czy w sobotę robić betę??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.