Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Kochana.. Ogólnie różnie to bywa bo każda z nas jest inna.. Ja czytałam w pytaniach i odpowiedziach na ovufriend ale to na początku dołączenia tutaj jakieś 3 miechy temu że muszą chyba być 2 fazy niskich temperatur czy coś.. Nie pamiętam już. Trza doczytać..
ja się jeszcze zastanawiam nad jednoczesnym monitoringiem cyklu ale mój gin mówi, że jeszcze porządnie nie staramy się a ja chce już monitoring
mówi, żeby dużo sexu spontanicznego było i żebyśmy się wyluzowali... to i dziecko będzie
łatwo się mówi
Sylwia91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:dokładnie minimum faza lutealna 10 dni
tylko co do daty owulacji to trzeba patrzeć troszkę z przymróżeniem oka... może była 28lutego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:55
-
kozamonia wrote:Ło Boże, człowiek do roboty przychodzi a tu już 10 stron do nadrobienia. Godzinę mi to chyba zajęło
Gizmo! Brawo ty! Czekamy na wynik
Hehehe mam to samo, czasem jestem przerażona ilością stronagatali lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
kozamonia wrote:Ło Boże, człowiek do roboty przychodzi a tu już 10 stron do nadrobienia. Godzinę mi to chyba zajęło
Gizmo! Brawo ty! Czekamy na wyniknie mniej niż inne haha
Zawsze jakis tam będzie tylko ciekawe jakikozamonia lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:ja też czekam
nie mniej niż inne haha
Zawsze jakis tam będzie tylko ciekawe jakiKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Będę musiała obiad gotować z telefonem w jednej ręce, bo będzie takie napięcie po 17
Ale Gizmo jest grzeczna i zaczeka aż ok 18 przyjadę z dzieciem z rytmiki i wtedy napisze no ni??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ale Gizmo jest grzeczna i zaczeka aż ok 18 przyjadę z dzieciem z rytmiki i wtedy napisze no ni??
No nie moge sie z Wami,rozstać. Nawet stojąc w kolejce na oddziale musze tu zajrzećWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Łeee jejku, Gizmo, poddałaś się wpływowi pozytywnych fluidów
Szaleństwo widzę, od rana gości na forum. Groszki się posypią w tym marcu, że aż miło
Nie wspomnę oczywiście o waszym zacięciu pisarskim i ogromnej ilości postów do ogarnięcia
Malina! Gizmo! TRZYMAM KCIUKASY!Gizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:Tobie to juz wczesniej dam znac na Messengera.
No nie moge sie z Wami,rozstać. Nawet stojąc w kolejce na oddziale musze tu zajrzeć
Spoko.. podepnę się pod męża wi fi he he31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.