Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ok... właśnie muszę się w tej materii poedukowaćWaldhauzerM wrote:Kochana.. Ogólnie różnie to bywa bo każda z nas jest inna.. Ja czytałam w pytaniach i odpowiedziach na ovufriend ale to na początku dołączenia tutaj jakieś 3 miechy temu że muszą chyba być 2 fazy niskich temperatur czy coś.. Nie pamiętam już. Trza doczytać..
ja się jeszcze zastanawiam nad jednoczesnym monitoringiem cyklu ale mój gin mówi, że jeszcze porządnie nie staramy się a ja chce już monitoring
mówi, żeby dużo sexu spontanicznego było i żebyśmy się wyluzowali... to i dziecko będzie
łatwo się mówi
Sylwia91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie 28-29.02 - taka podjrzewana, bo 03.03 byłam u gina i na lewym jajaniku powiedział, że jest pęknnięty pęcherzk graffa... a bołe owulacyjne to ja mam nieraz i 5 dni i sama nie wiem kiedy ten moment ma miejsce...Gaduaaa wrote:dokładnie minimum faza lutealna 10 dni
tylko co do daty owulacji to trzeba patrzeć troszkę z przymróżeniem oka... może była 28lutego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:55
-
kozamonia wrote:Ło Boże, człowiek do roboty przychodzi a tu już 10 stron do nadrobienia. Godzinę mi to chyba zajęło

Gizmo! Brawo ty! Czekamy na wynik
Hehehe mam to samo, czasem jestem przerażona ilością stron
agatali lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
ja też czekamkozamonia wrote:Ło Boże, człowiek do roboty przychodzi a tu już 10 stron do nadrobienia. Godzinę mi to chyba zajęło

Gizmo! Brawo ty! Czekamy na wynik
nie mniej niż inne haha
Zawsze jakis tam będzie tylko ciekawe jaki
kozamonia lubi tę wiadomość
-
Będę musiała obiad gotować z telefonem w jednej ręce, bo będzie takie napięcie po 17Gizmo wrote:ja też czekam
nie mniej niż inne haha
Zawsze jakis tam będzie tylko ciekawe jaki
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Będę musiała obiad gotować z telefonem w jednej ręce, bo będzie takie napięcie po 17

Ale Gizmo jest grzeczna i zaczeka aż ok 18 przyjadę z dzieciem z rytmiki i wtedy napisze no ni??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tobie to juz wczesniej dam znac na Messengera.WaldhauzerM wrote:Ale Gizmo jest grzeczna i zaczeka aż ok 18 przyjadę z dzieciem z rytmiki i wtedy napisze no ni??
No nie moge sie z Wami,rozstać. Nawet stojąc w kolejce na oddziale musze tu zajrzeć
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Łeee jejku, Gizmo, poddałaś się wpływowi pozytywnych fluidów
Szaleństwo widzę, od rana gości na forum. Groszki się posypią w tym marcu, że aż miło 
Nie wspomnę oczywiście o waszym zacięciu pisarskim i ogromnej ilości postów do ogarnięcia
Malina! Gizmo! TRZYMAM KCIUKASY!
Gizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:Tobie to juz wczesniej dam znac na Messengera.
No nie moge sie z Wami,rozstać. Nawet stojąc w kolejce na oddziale musze tu zajrzeć
Spoko.. podepnę się pod męża wi fi he he31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.