Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Pytam się bo jak na razie tylko to w domu posiadam. Najwyżej skocze do apteki
czytałam forum to babki piszą, że lekarze normalnie w ciąży to przepisywali, bo to małe zagrożenie dla dziecka a dla kobiety jak nie wyleczy dużo gorsze. Może weź a potem będąc w aptece zapytaj jeszcze dla pewności.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:czytałam forum to babki piszą, że lekarze normalnie w ciąży to przepisywali, bo to małe zagrożenie dla dziecka a dla kobiety jak nie wyleczy dużo gorsze. Może weź a potem będąc w aptece zapytaj jeszcze dla pewności.
hehehe najpierw bij a potem zadawaj pytaniahehe to jak już wezmę to za późno będzie na pytania, bo jaki mi powie że to szkodzi to co ja wtedy zrobię?
Będzie pozamiatane
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:hehehe najpierw bij a potem zadawaj pytania
hehe to jak już wezmę to za późno będzie na pytania, bo jaki mi powie że to szkodzi to co ja wtedy zrobię?
Będzie pozamiatane
Jedna tabletka raczej nie wyrządzi spustoszenia. Tak myślę. Zależy jak uciążliwy jest ten pęcherz. Chyba, że masz jak to wstawaj i do sklepu po dżem z żurawiny, soczki i po drodze zapytać w apteceMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Jejku też tak macie że jak odwiezacie, to dochodzi min 1 stronka???
Ja właśnie do mężowego zadzwoniłam i mówię mu- sorki, ale tempka mi nadal nie skoczyła i nadal będę Cię zmuszała i dziś i jutro musimyNo nie był jakiś mega happy (do czego to doszło, że się chłopa do seksu zmusza:P), ale przyjął do wiadomości
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
zapachmalin wrote:Jedna tabletka raczej nie wyrządzi spustoszenia. Tak myślę. Zależy jak uciążliwy jest ten pęcherz. Chyba, że masz jak to wstawaj i do sklepu po dżem z żurawiny, soczki i po drodze zapytać w aptece
No jedna nie zaszkodzi ale też nic nie pomożeTeraz nie jest bardzo uciążliwy, najbardziej jak sikam i tak z pół godz po siku, takie nieprzyjemne uczucie. Żurawine mam w witaminach, może pomoże. A potem polece do apteki
-
Sylwia91 wrote:Ja właśnie pije herbatkę żurawinową
bardzo smaczna z Herbapolu
Nawet jak nie masz chorego pęcherza dobrze pić od czasu do czasu, bo w ciąży jesteśmy dużo bardziej na to narażoneA, że smaczna to tylko lepiej, nie trzeba się zmuszać
Margaretka89, Sylwia91, KlaudyŚ, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nawet jak nie masz chorego pęcherza dobrze pić od czasu do czasu, bo w ciąży jesteśmy dużo bardziej na to narażone
A, że smaczna to tylko lepiej, nie trzeba się zmuszać
Ja jeszcze w ciąży nie jestem ale pić mogęzapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kobietki
Co do żurawinki to Malinka ma rację ja tam bardzo lubię i ciągle wcinamrównież ze względu na pęcherz bo u mnie to częsta przypadłość. Ja na ntybiotyku od wczoraj wieczora i jak na razie to powiem wam szczerze że boli dalej
może 3 dawka dziś pomoże.
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nawet jak nie masz chorego pęcherza dobrze pić od czasu do czasu, bo w ciąży jesteśmy dużo bardziej na to narażone
A, że smaczna to tylko lepiej, nie trzeba się zmuszać
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Ja uwielbiam soki zurawinowe z tymbarka litrami moglabym pic
Klaudyś a czytałaś skład tych soczków? hehe bo to śmiechu warte jest tam jest tyle żurawiny co wróbel nasikaja tez to piłam kiedyś bo smaczne ale to nic nie pomoże bo więcej jest innych soków albo wody itp. Najlepiej jest pić 100% sok z żurawiny taki kupuję u nas w tesco i to dopiero mordę wykrzywia
ale wiadomo że to czysta żurawinka jest
Sylwia91 lubi tę wiadomość