Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:A może byl rozciagliwy a zmieszany z dzidziusiami męża i temu wydal sie kremowy
Cholera go tam wieSpróbuję to zmienić na kremowy zobaczymy co mi pokaże OF.
Sylwia - No dla mnie mój śluz nie jest jednoznacznyPaczę co chwila jaki jest i czasami kilka razy dziennie musiałabym ingerować w mój wykres, bo co do wc idę to mam inny
Sylwia91, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No to ma zasięg skubany
No powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia. Chyba bym jeszcze poczekała. Chociaż z drugiej strony od momentu zagnieżdżenia powinno już coś wyjść right? Więc może poczekaj na opinię innych.
Ja robiłam betę w dniu zagniezdzenia i wyszła 5.31 a tu było by już 3 dzień po więc jakby co to by wyszła..Gizmo, Sylwia91, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Bylam na pobraniu krew ledwie co poszla i jeszcze taka dziwna ta krew jak by byla z woda rozmieszana .wyszlam a tu czarno przed oczami ledwie co do lazienki doszlam wpadalam w ludzi strasznie
Oddychaj głęboko. Ja tak miałam dwa razy w życiu. Raz jak mi glukozę robili w ciąży (nawet udało mi się oddać co wypiłam...* nie mają kibelka, nie mój problem
)a drugi raz normalne full service krew
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:17
-
WaldhauzerM wrote:Ja robiłam betę w dniu zagniezdzenia i wyszła 5.31 a tu było by już 3 dzień po więc jakby co to by wyszła..
ehhh
Sylwia91, zapachmalin, 91patka91 lubią tę wiadomość