Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Sylwia, a powiedz mi z jakiej firmy miałaś to k2mk7. Bo chciałabym zakupić właśnie, ale firm i firemek jest mega dużo
radziłam się osób które biorą już bardzo długo i wiem że nie warto przepłacać. Ważne żeby była z natto
-
Anula1986 wrote:Kochana, a więc tak
Na pewno bardzo polecam kwas foliowy w dawce 0,4 mg na dobęJa osobiście używam z firmy FOLIK
Myślę, że warto byłoby też rozejrzeć się za jakimiś suplementem diety przeznaczony stricte dla kobiet starających się o potomstwo. Ja od ponad 2 tyg. przyjmuję Ferti lady, ale rezygnuję z nich wyłącznie dlatego, że jest potwornie drogie (w granicach od ok. 65 zł do nawet ponad 100 zł za 15 saszetek, piję się 1 sasz. na dzień). Od jutra zaczynam brać witaminy i minerały prenatalne z firmy SOLGAR. Z powodzeniem mogą je zazywać osoby uczulone na gluten, veganie, a nawet osoby mające candidę, gdyż nie zawierają w sobie m.in drożdży.Mają świetny skład i są łatwo przyswajalne przez organizm
Dziękuuuuje bardzo kochana!!dziś zabieram męża do apteki i zaopatrzę się już w jakieś suplementy itd.
i oczywiście obowiązkowo termometr bo od przeprowadzki go kupuję i non stop zapominam
teraz już muszę
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
KlaudyŚ wrote:Jak moj bedzie wracal z pracy to mu powiem zeby mi gorzka czekoladę kupil:*
Tak zróbEwidentnie Twój organizm niezbyt dobrze radzi sobie z pobieraniem krwi, na bank dało mu to popalić
stąd te samopoczucie...
Pomyśl jeszcze o soku z czarnej porzeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:23
-
sandrula wrote:Dziękuuuuje bardzo kochana!!
dziś zabieram męża do apteki i zaopatrzę się już w jakieś suplementy itd.
i oczywiście obowiązkowo termometr bo od przeprowadzki go kupuję i non stop zapominam
teraz już muszę
Bardzo proszęSkup się na tym Solgarze, skład ma naprawdę imponujący
Termometr to podstawa
-
Caro wrote:Anula, a jakie witaminy polecasz stricte dla mena?
Z Olimpu, Ferti Man lub Beparent Starter MAN tabletki na płodność dla mężczyzny, planowanie dzieckaEwentualnie AndroVit.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:33
Caro lubi tę wiadomość