Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Widze poprzedni cykl ale bez temp. Pewnie nie zapisywalas
-
WaldhauzerM wrote:Nie wpadłam na to...
-
WaldhauzerM wrote:Nie wpadłam na to...
Waldi może to faktycznie dobry pomysł, może przebadaliby Cię na wszystkie strony i byś była spokojna? Wynik bety też byś miała od ręki, bo w szpitalu ktoś musi być na bieżąco. Może zastanów się nad tym?Gizmo, KlaudyŚ, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Waldi może to faktycznie dobry pomysł, może przebadaliby Cię na wszystkie strony i byś była spokojna? Wynik bety też byś miała od ręki, bo w szpitalu ktoś musi być na bieżąco. Może zastanów się nad tym?
Ale to musiała bym do Sieradza bo u nas jest tragedia po za tym u nas jest ten lekarz.. Nie wiem teraz co robić..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ale to musiała bym do Sieradza bo u nas jest tragedia po za tym u nas jest ten lekarz.. Nie wiem teraz co robić..
-
WaldhauzerM wrote:Ale to musiała bym do Sieradza bo u nas jest tragedia po za tym u nas jest ten lekarz.. Nie wiem teraz co robić..
Może porozmawiaj z mężem co on myśli na ten temat? Daleko to od Was? Teraz jest to, że by od ręki się Tobą zajęli a jutro rano mogą Cię odesłać do zwykłego gina. -
WaldhauzerM wrote:Znowu leci.. Razem ze śluzem..
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:progeteronu akurat nie badalam ale bralam w jednym cyklu dupka i to samo bylo a w innym luteine i tez bez zmian
-
nick nieaktualny
-
Ja to plamiłam na okrąglo, kremowo różowy śluz miałam często. Nawet krwawiłam po stosunkach. Tii już bał się mnie dotykać. Dlatego TEN cykljest zupełnie inny. Zero plamień, kolorowego śluzu, zupełnie nic. Za to zaobserwowałam u siebie pierwszy raz śluz wodnisty, czyściutki i to mnie bardzo cieszy
-
nick nieaktualny