Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Wiecie co.. Obudziłam męża i powiedziałam co i jak.. A ten powiedział jak chcesz i poszedł dalej spać.. Ręce i nogi opadają..
Jest mi tak niedobrze.. Sama nic nie zdziałam ten zmęczony śpi.. W dodatku zasypało nas nieźle..
Chyba pójdę jutro na betę i po dupka do ogólnej.. Na dziś za dużo wrażeń.. Nie mam siły.. A dzisiaj pewnie nic by nie zrobili po za pobraniem krwi.. Na resztę by do rana czekali..
I to nie jest tak że mam to gdzieś.. Nie mam siły po prostu..
faceci mysla zupelnie inaczej..
moze i nie glupi pomysl poloz sie sprobuj zasnac a jutro rano na bete i do lekarza
Musi byc dobrze -
Tuliska wrote:Jesteś mądra gizmo:) bardzo bardzo;) w koncu podpis "autorytet" mówi samo za siebie;)
A testuje?? Ja?? W sobote testowalam i pod mikroskopem ani kreski ani kropki ani nawet zygzaka nie znalazlam;)WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No masakra
ale pomyślałam że jak małż wróci z pracy to będzie miał ochotę
Żeby nie było że dla siebie robięa chociazbys sama całe wciagla to co z tego??? Wszystko Ci wolno;) smacznego:) sama bym chętnie zjadla:)
Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Za facetem nie trafisz..
-
Tuliska wrote:Tak tak, tak się tlumacz:)
a chociazbys sama całe wciagla to co z tego??? Wszystko Ci wolno;) smacznego:) sama bym chętnie zjadla:)
No pewnie część wsunęchociaż nasze małe ma apetyt po ojcu więc nie wiem ile zostanie
lepiej to ubierać niż karmić
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kiepska jestem w poprawiania humoru, to gizmo potrafi smiechowymi tekstami rzucać... A ja to bardziej taki sobie zgred
ale Waldi nie możesz się zadreczac, stres napewno nie pomaga ale rozumiem ze na idzie się wyłączyć, mężowi z łokcia przełóż niech Cię ptzytuli mocno
Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość