Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki Gizmo z tego nadmiaru informacji dzisiaj zupełnie zapomniałam:( ale zdążę jeszze zdążę!!!!! Spełnienia najskrytszych marzeń i tych o których my wiemy najlepiej oczywiście jak najbardziej:) zdrówka zdrówka zdrowka<3
Gizmo, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Jaki Gizmo z tego nadmiaru informacji dzisiaj zupełnie zapomniałam:( ale zdążę jeszze zdążę!!!!! Spełnienia najskrytszych marzeń i tych o których my wiemy najlepiej oczywiście jak najbardziej:) zdrówka zdrówka zdrowka<3
z życiu tyle życzeń nie dostałam co od Was dziewczyny
:*
dziekować WAM allTuliska, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:No kuźwa kolejna wariatka
z życiu tyle życzeń nie dostałam co od Was dziewczyny
:*
dziekować WAM all
Mnie i tak nikt nie przebije.. Byłam najpierwsiejsza he heTuliska, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Fajne jesteście ale jedna psychopatki idzie spac:) dziś 10 h w pracy, a jutro na nowo wstać trza:/ później z ojcem do szpitala więc poczytam was na poczekalnii:) dobranoc kochana, dzisiaj to chyba przede wszystkim spokojnych a nie smiercionosnych ani kupowatych snow:) i jak to było.... PITULAM WAS:) (Gizmo wiem ze papuguje;))
Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Fajne jesteście ale jedna psychopatki idzie spac:) dziś 10 h w pracy, a jutro na nowo wstać trza:/ później z ojcem do szpitala więc poczytam was na poczekalnii:) dobranoc kochana, dzisiaj to chyba przede wszystkim spokojnych a nie smiercionosnych ani kupowatych snow:) i jak to było.... PITULAM WAS:) (Gizmo wiem ze papuguje;))
jak sie podoba to papuguj wsio co popadnieWaldhauzerM, Tuliska, zapachmalin lubią tę wiadomość