Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja mam nadzieje że waldi pojechała do tego szpitala i ze pomoga jej utrzymać małego groszka...daj znać Waldi...
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Wiecie co.. Obudziłam męża i powiedziałam co i jak.. A ten powiedział jak chcesz i poszedł dalej spać.. Ręce i nogi opadają..
Jest mi tak niedobrze.. Sama nic nie zdziałam ten zmęczony śpi.. W dodatku zasypało nas nieźle..
Chyba pójdę jutro na betę i po dupka do ogólnej.. Na dziś za dużo wrażeń.. Nie mam siły.. A dzisiaj pewnie nic by nie zrobili po za pobraniem krwi.. Na resztę by do rana czekali..
I to nie jest tak że mam to gdzieś.. Nie mam siły po prostu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wiecie co.. Obudziłam męża i powiedziałam co i jak.. A ten powiedział jak chcesz i poszedł dalej spać.. Ręce i nogi opadają..
Jest mi tak niedobrze.. Sama nic nie zdziałam ten zmęczony śpi.. W dodatku zasypało nas nieźle..
Chyba pójdę jutro na betę i po dupka do ogólnej.. Na dziś za dużo wrażeń.. Nie mam siły.. A dzisiaj pewnie nic by nie zrobili po za pobraniem krwi.. Na resztę by do rana czekali..
I to nie jest tak że mam to gdzieś.. Nie mam siły po prostu.. -
WaldhauzerM wrote:Wiecie co.. Obudziłam męża i powiedziałam co i jak.. A ten powiedział jak chcesz i poszedł dalej spać.. Ręce i nogi opadają..
I to nie jest tak że mam to gdzieś.. Nie mam siły po prostu..
-
On mi dzisiaj takie rzeczy mówił jakby cała ta sytuacja była mu na rękę..
Sama byłam w szoku jak go słuchałam.. Nie płacz, nic Ci to nie da... To co kurwa mam się śmiać cieszyć?? Że nic się nie stało?? Posłuchaj sam siebie... No męża mi podmienili..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:31
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.