Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina wrote:Dziewczynki hej rozpoczynam nowy cykl niestety w nocy doświadczyłam okropnego ciągniecia i kłucia lewego jajnika po czym zaczełam krwawić i dupcia ZBITA.....
Magduullina, Gizmo lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Mam czasami wrażenie, że doliczy punkty niezależnie co się zaznaczy
Będę wszystkie odczucia uzupełniać sumiennie a serduszek na bank nie będzie bo Tii w De
Już jestem ciekawa jak mój wykres będzie wyglądał i co OF na to powiekozamonia lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ciekawe czy wyznaczy mi owu przy praniu anty
Będę wszystkie odczucia uzupełniać sumiennie a serduszek na bank nie będzie bo Tii w De
Już jestem ciekawa jak mój wykres będzie wyglądał i co OF na to powie
fajnie że wszystko zapiszesz.. to będzie dobra szkoła dla tych którzy tak bardzo wierzą w detektor i wyznaczanieGizmo lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Ciekawe czy wyznaczy mi owu przy praniu anty
Już jestem ciekawa jak mój wykres będzie wyglądał i co OF na to powie
Znając te detektory to i tak wyznaczy 80% na pozytywny test ciążowyMagduullina, Gizmo lubią tę wiadomość
-
czekoladowamufinka wrote:To na grosZka ból
Wybacz, jestem dzisiaj taka zakręcona, że głowa boliWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 09:58
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:hahah wynzaczy owu i będzie odliczał dni do testowania
fajnie że wszystko zapiszesz.. to będzie dobra szkoła dla tych którzy tak bardzo wierzą w detektor i wyznaczanieGaduaaa, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:OF jest chyba tylko dlatego dobry, że temp łatwo się nanosi na wykres a reszta to ...szmery, bajery, pompki, rowery...
tylko temepratura i śluz nie kłamiąGizmo, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:
dla przyjaciólek z forum wszystko
a swoją drogą doczytałam, że źle mierzyłam temp pod jęzoremza płytko termometr wkładałam
o ja głupia
od nowego cyklu będę go pchać pod jęzor pod same migdałkiKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:
dla przyjaciólek z forum wszystko
a swoją drogą doczytałam, że źle mierzyłam temp pod jęzoremza płytko termometr wkładałam
o ja głupia
od nowego cyklu będę go pchać pod jęzor pod same migdałkiFabianCyprian
Tymuś
-
Pchanie termometru dowcipnie jest spoko, serio
zachęcam wszystkie hahaha
Anula- zamówiłam dzisiaj niepokalanek w tabletkach, ale brać będę dopiero jak małpica by się pojawiła, bo ponoć nie wolno jeść, jak groszek jest.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane