Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Hmmm..... ja się boję, czy to na ewentualnego groszka nie będzie negatywnie wpływało...
Hmmm nie mam pojęcia. Ale jeśli nie masz problemów z cyklami to może lepiej nie bierz. A w jakich dawkach tego agnusa kupiłaś? Chodzi mi o zawartość agnusa/niepokalanka w tabletce.
Castagnus ma 45mg agnusa.. -
Tissaia dzięki za info o tych jajnikach- może faktycznie tak jest, bardzo mnie to dziwiło właśnie. Znów jakaś nowa wiedza...
Co do zawartości to Ci powiem, jak przyjdzie, bo zamówiłam to na necie, nie patrzyłam się na zawartość. Zanim zacznę brać popytam Was i ciotkę, która jest lekarzem. Ciekawe co ona powie (jest rodzinnym, niestety nie ginekologiem..)33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Tissaia wrote:Hmmm nie mam pojęcia. Ale jeśli nie masz problemów z cyklami to może lepiej nie bierz. A w jakich dawkach tego agnusa kupiłaś? Chodzi mi o zawartość agnusa/niepokalanka w tabletce.
Castagnus ma 45mg agnusa..
Problemów wielkich nie mam poza tym, że nie mam 1 długości... najczęściej mam 31 dni, ale miewam 31-35 dni w ogole... nie weim czy to już jakiś problem? Owulacje mam, ładny i jasny rozkład dwufazowy temp mam, więc nie śmiem narzekać.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Problemów wielkich nie mam poza tym, że nie mam 1 długości... najczęściej mam 31 dni, ale miewam 31-35 dni w ogole... nie weim czy to już jakiś problem? Owulacje mam, ładny i jasny rozkład dwufazowy temp mam, więc nie śmiem narzekać.
U mnie kochana cykle trwaja od 25 do 30 więc to dopiero jest problem . Wlasnie u mnie skonczyl sie ten najdluzszy 30 dniowy -
Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Podejrzewam że jestem w ciąży :)wizyte u ginekologa mam dopiero w piątek...
przedostatnie @ 19.01.2016 cykl trwał 43 dni. kolejna @ 3.03.2016 trwała az do wczoraj co daje 12 dni! nigdy tak nie miałam tyle że bardziej przypominało to plamienie jak @. Wczoraj zrobiłam trzy testy i na wszystkich jest druga kreska mało widoczna. dziś rano zrobiłam kolejny i również kreseczka ale bardzo jasna.
Czy miała któraż z Was podobnie? Martwi mnie to plamienie/krwawienie na przemian i pozytywne testy czy oby wszystko jest w porządku...
Prosze podpowiedzcie coś...Magduullina lubi tę wiadomość
-
Tola93 wrote:Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Podejrzewam że jestem w ciąży :)wizyte u ginekologa mam dopiero w piątek...
przedostatnie @ 19.01.2016 cykl trwał 43 dni. kolejna @ 3.03.2016 trwała az do wczoraj co daje 12 dni! nigdy tak nie miałam tyle że bardziej przypominało to plamienie jak @. Wczoraj zrobiłam trzy testy i na wszystkich jest druga kreska mało widoczna. dziś rano zrobiłam kolejny i również kreseczka ale bardzo jasna.
Czy miała któraż z Was podobnie? Martwi mnie to plamienie/krwawienie na przemian i pozytywne testy czy oby wszystko jest w porządku...
Prosze podpowiedzcie coś...
Zrob test z krwi:) powodzeniaMagduullina, Tola93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie cały dzień boli jak na @ a jej nie ma
Czuje, że bedzie bo tak samo było ostatnio ale wolałabym już ją mieć niż tak czekać
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm