Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:
DziękowaćCzyli do owulki będziesz go zażywać?
Przeczytałam właśnie, że osoby do 60 kg mają zażywać 1 tabletkę rano, mówię o castangnusie.
-
Odebrałam telefon z MOPS-u. Pani poinformowała mnie, że od dziś wydawane są wnioski na 500+
i jeśli pobieram u nich świadczenia rodzinne to nie muszę żadnych innych dokumentów składać potwierdzających mój dochód. Wystarczy oświadczenie napisać, że ww dokumenty są we wniosku o rodzinne.
To tak dla zainteresowanychMagduullina lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Dziewczyny co mi się robi dzisiaj... Serce mi wali i jest mi słabo. A do 17 jestem sama w pracy
Monia zatestuj....Gizmo, 91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Monia -przeca już coś wyjdzie na bank
wtedy nie będziesz się musiała martwić tymi wszystkimi objawami tylko świętować
Ponowię swoje pytanie z wczoraj...
W 7dc, zaraz po @ byłam u gina i pani mi powiedziała, że największy pęcherzyk czeka w lewym jajniku. Teraz jestem 6 dpo i cały czas ćmi mi w podbrzuszu oraz co jakiś czas pika -ale ciągle po prawej. Ktoś ma jakiś pomysł o co tu chodzi?
Jest taka opcja, że jednak inne jajeczko wyszło niż z tego pęcherzyka, który ona obstawiała?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Gizmo wrote:Zamiast zrobić się zielono u Nas na forum to czerwona plaga Nas po kolei zalewa
Magduullina, Kasia1987, kozamonia, Gizmo, Duśka;), Tuliska lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:To powiem mojemu jak będzie wracać z pracy, żeby skoczył do apteki i kupił test i jutro siknę.
O Jezu nie wytrzymam za Ciebie do jutra hahahahahkozamonia, foxylady lubią tę wiadomość
-
Nie bój się, Twój wykres jest jak marzenie każdej staraczki.
Mnie pika jajnik i ćmi od wczoraj podbrzusze i jak durna tak się łudzę, że najchętniej testowałabym od razuw 6 dpo....
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Szkoda mi testu i własnych nerwów, przecież każda wie, ze w 6 dpo ani cienia cienia nie będzie, a ja się zasmucę
żartowałam
trzeba oczyścić atmosferę
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o Castagnus to wg ulotki należy brać 90 dni non stop bez przerwy. Po 90 dniach robi się 30 dni przerwy i jeśli potrzeba zaczyna od nowa kuracje 90 dniową.
Takie branie z przerwami od @ do owu obawiam się ze nic nie pomoże, a jeszcze może wam coś rozregulowac...
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Monia -przeca już coś wyjdzie na bank
wtedy nie będziesz się musiała martwić tymi wszystkimi objawami tylko świętować
Ponowię swoje pytanie z wczoraj...
W 7dc, zaraz po @ byłam u gina i pani mi powiedziała, że największy pęcherzyk czeka w lewym jajniku. Teraz jestem 6 dpo i cały czas ćmi mi w podbrzuszu oraz co jakiś czas pika -ale ciągle po prawej. Ktoś ma jakiś pomysł o co tu chodzi?
Jest taka opcja, że jednak inne jajeczko wyszło niż z tego pęcherzyka, który ona obstawiała?
Ja czytałam kiedyś ze często boli z prawej strony, niezależnie który jajniki wypuścił jajo. Ale dlaczego tak jest nie mam pojęcia bo w artykule nie wyjaśnili.Kasia1987 lubi tę wiadomość