Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki!! Ogarnelam juz wszystko co naskrobałyście:p miałam nadzieje na jakieś dwie kreseczki u kogoś i dupa blada
a co do @ to niestety tak jest ze niby ma przyjść,czuje sie to a ona zwleka co jeszcze bardziej wkurza:/ ja tak miałam przed własnym ślubem 2 tyg sie spozniala chyba ze stresu i tak baaardzo chciałam żeby juz przyszla przed ślubem i pech chcial ze w tym wielkim dniu mnie dopadła ..
Duśka;) lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
A ja byłam u ogólnej.. Jutro będę miała skierowanie na żelazo i tarczycę.. A co dalej kurwa nie wiem bo to ciężki dla mnie temat.. Pisać mogę ale gadanie o tym jest zajebiście ciężkie.. A do lekarza trzeba..
Do tych co były w mojej sytuacji..
Dawałyscie radę bez uspokajaczy?? Bo ja staram się ale na dłuższą metę nie wiem czy to ma sens.. Już było lepiej dopóki nie powiedziałam ogólnej.. Znowu wróciło.. Eh ..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
kozamonia wrote:Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie!
Mam nieodpartą ochotę latać do kibelka co kilka minut, sprawdzać co tam się dziejedobrze, że jestem w pracy
noszę ze sobą tampony w kieszeni bo mam wrażnie że zaraz chluśnie.. tak mokro mam.. poślizg..Magduullina lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Witajcie dziewczynki:) jakos przebrnełam przez te stronice ale nadrobic was to kosmos jakis
A w weekend wyjeżdżam i znowu tyle do nadrobienia bedzie...
No nic, dam rade
Dziewuszki cus mi sie zdaje że nic z tego w tym cyklu, boli mnie brzucho i jeszcze temperatura ciagle spada, znowu sie rozczaruje cos czuję.
A wyczytałam że jakieś tabletki różowyflaming poleca,wiecie cos wiecej na ten temat? -
A ja cieszę sie jeszcze dzisiaj nadzieja na groszeczka, boli mnie podbrzusze ale nie wiem jak bym miała przed @ bo na tabletkach zawsze było bezbolesnie;P
Jutro sikam dla
Odważnych świat należy;)91patka91, Kasia1987, Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
cant't wait
-
kozamonia wrote:Gaduaaa, wiem o czym mówisz. Mam tak mokro, że aż to jest śmieszne.
Oooooo bo ja też mam super mokro!!!! Yeah!kozamonia, Gaduaaa lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane