Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia wrote:To mnie pocieszyłaś troche bo zaczęło mnie to niepokoić.
Gizmo jak długo staracie sie o dzidziusia? Pewnie gdzieś jest napisane, starałam sie nadrobić ale niestety nie da sie zapamietać wszystkiego od razu wiec wybacz ze dopytuje
styczen 2015 na gumkach jechalismy czyli od lutego zeszlego roku starania bez zabezpieczeniateraz 13 miesiac okazał sie pechowy bo dzis @ sie kluje. W sumie mój 17cykl bo mam krotkie 24 dniowe cykle
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Cieszcie sie! Moj neutralny. Chce dziecka i robi swoje ale nie chce slyszec o sluzue, temp i gasi moj entuzjazm - poki nie ma dwich kresek to nie chce sie nastawiac.... Czasem mi smutno bo swiruje sama. Nie chce go wystraszyc...
Kasia mi sie wydaje ze przegięcie w żadną stronę nie jest za dobre. Niektórych panów tematy śluzu itp zniechęcają do serduszkownaia. Może tez nie chce sie zbytnio wkręcać i nastawiać aby sie nie zawieść. Oni tak naprawdę przezywają to dużo bardziej niz my sobie wyobrażamy tylko nie maja potrzebny chyba gadać o tym. Obejrzyj sobie na YT "the box of nothing", idealnie oddaje to charakter większości naszych partnerów91patka91 lubi tę wiadomość
-
Mój pytał o testy owu, kiedy będzie i w ogóle. Jak mu pokazywałam wykres temp to też patrzył zaciekawiony. Nie chciał się nakręcać ale interesował się wszystkim. A zanim się udało to sam mnie wyganial do lekarza żeby jakieś leki czy badania zrobić
Elunia, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Anty odstawilam w grudniu 2014
styczen 2015 na gumkach jechalismy czyli od lutego zeszlego roku starania bez zabezpieczeniateraz 13 miesiac okazał sie pechowy bo dzis @ sie kluje. W sumie mój 17cykl bo mam krotkie 24 dniowe cykle
-
A ja to już sama nie wiem jak to z tym moim panem jest... to on podjął decyzję ze najwyższy czas na dzidzie:) na początku mówiłam mu co i jak, a teraz chyba ja się boję, że ho tym wszystkim przeraze:) bo mnie się wydaje (wydawalo)ze faceci sie takimi szczegolami nie interesuja... głupia jestem....
-
Elunia wrote:Czytam was troche i widzę ze zafasolkowac wcale nie jest łatwo. Człowiek kiedyś po byle głupocie świrował bo nie chciał a teraz jak chce to wcale nie jest łatwo. Ale nie martw sie, na pewno Ci sie uda!!! Obiecuje trzymać mocno kciuki:-)))))))
Mam już trójkę dzieci ale rosną jak na drożdżach a my chcemy maluszka
-
Mam głupie pytanie. Normalnie bym to zaznaczyła jako plamienie. Ale to chyba raczej skąpe krwawienie juz jest. Jak Wy to rozrozniacie? Zalezy mi na dobrej interpretacji bo nie wiem czy juz dzis wziac pierwsza anty czy czekać aż bedzie ze mnie lecieć jak z kranu. A jesli sie okaże ze caly okres będzie taki skąpy i co wtedy?
-
Gizmo wrote:Mam głupie pytanie. Normalnie bym to zaznaczyła jako plamienie. Ale to chyba raczej skąpe krwawienie juz jest. Jak Wy to rozrozniacie? Zalezy mi na dobrej interpretacji bo nie wiem czy juz dzis wziac pierwsza anty czy czekać aż bedzie ze mnie lecieć jak z kranu. A jesli sie okaże ze caly okres będzie taki skąpy i co wtedy?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:poczekaj jeszcze.. dopiero jak Ci piźnie jak z kranu to weź.. bo cholera wie co to u Ciebie skoro jeszcze się nie rozkręciło
-
Gizmo wrote:Sorry za szczegoly:) ale to jest tak ze samo nie leci. Wkladka praktycznie czysta. Jest ciemnobrazowa krew podczas wycierania po sikaniu.
poczekaj jeszcze, zobaczysz czy się rozkręci.. Bo może wcale nieTuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś