X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    To mnie pocieszyłaś troche bo zaczęło mnie to niepokoić.
    Gizmo jak długo staracie sie o dzidziusia? Pewnie gdzieś jest napisane, starałam sie nadrobić ale niestety nie da sie zapamietać wszystkiego od razu wiec wybacz ze dopytuje ;)
    Anty odstawilam w grudniu 2014
    styczen 2015 na gumkach jechalismy czyli od lutego zeszlego roku starania bez zabezpieczenia :) teraz 13 miesiac okazał sie pechowy bo dzis @ sie kluje. W sumie mój 17cykl bo mam krotkie 24 dniowe cykle

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Cieszcie sie! Moj neutralny. Chce dziecka i robi swoje ale nie chce slyszec o sluzue, temp i gasi moj entuzjazm - poki nie ma dwich kresek to nie chce sie nastawiac.... Czasem mi smutno bo swiruje sama. Nie chce go wystraszyc...

Kasia mi sie wydaje ze przegięcie w żadną stronę nie jest za dobre. Niektórych panów tematy śluzu itp zniechęcają do serduszkownaia. Może tez nie chce sie zbytnio wkręcać i nastawiać aby sie nie zawieść. Oni tak naprawdę przezywają to dużo bardziej niz my sobie wyobrażamy tylko nie maja potrzebny chyba gadać o tym. Obejrzyj sobie na YT "the box of nothing", idealnie oddaje to charakter większości naszych partnerów

91patka91 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój pyta o temp o objawy, o to co mi OF pisze i wyznacza. Uważam, że bardzo się interesuje tym tematem :) Widać że mu baardzo zależy ;)

Elunia, Tuliska lubią tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pytał o testy owu, kiedy będzie i w ogóle. Jak mu pokazywałam wykres temp to też patrzył zaciekawiony. Nie chciał się nakręcać ale interesował się wszystkim. A zanim się udało to sam mnie wyganial do lekarza żeby jakieś leki czy badania zrobić

Elunia, 91patka91 lubią tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Anty odstawilam w grudniu 2014
    styczen 2015 na gumkach jechalismy czyli od lutego zeszlego roku starania bez zabezpieczenia :) teraz 13 miesiac okazał sie pechowy bo dzis @ sie kluje. W sumie mój 17cykl bo mam krotkie 24 dniowe cykle
    Czytam was troche i widzę ze zafasolkowac wcale nie jest łatwo. Człowiek kiedyś po byle głupocie świrował bo nie chciał a teraz jak chce to wcale nie jest łatwo. Ale nie martw sie, na pewno Ci sie uda!!! Obiecuje trzymać mocno kciuki:-)))))))

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to już sama nie wiem jak to z tym moim panem jest... to on podjął decyzję ze najwyższy czas na dzidzie:) na początku mówiłam mu co i jak, a teraz chyba ja się boję, że ho tym wszystkim przeraze:) bo mnie się wydaje (wydawalo)ze faceci sie takimi szczegolami nie interesuja... głupia jestem....

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A mój pyta o temp o objawy, o to co mi OF pisze i wyznacza. Uważam, że bardzo się interesuje tym tematem :) Widać że mu baardzo zależy ;)
    Też bym tak chciała a mój się nie interere:(

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Czytam was troche i widzę ze zafasolkowac wcale nie jest łatwo. Człowiek kiedyś po byle głupocie świrował bo nie chciał a teraz jak chce to wcale nie jest łatwo. Ale nie martw sie, na pewno Ci sie uda!!! Obiecuje trzymać mocno kciuki:-)))))))
    Nie martwie się :) Mam już trójkę dzieci ale rosną jak na drożdżach a my chcemy maluszka :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to się zaczęło...
    cycki mnie zaczęły boleć i pachy... 4 dni i @ będzie!!!!
    100%

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaa nie krakaj, bo wykrakasz:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:37

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Gaduaa nie krakaj, bo wykrakasz:/
    załóż się? ja już znam mój organizm na pamięć....
    znam ten ból... 4 dni...

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poddaje się bez bicia, bo sama wiem co i jak:) ale wiesz motto obowiazuje:) a mnie się już chyba pokrecilo, gaduaa ty masz już dzieciątko?

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Poddaje się bez bicia, bo sama wiem co i jak:) ale wiesz motto obowiazuje:) a mnie się już chyba pokrecilo, gaduaa ty masz już dzieciątko?
    2 :) synów :) 8 i 6 lat

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze pamietalam;) super:) no to na chłopców sygnały już znasz... Ale na dziewczyneczke to zupełnie co innego;)))))

Gaduaaa lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    To dobrze pamietalam;) super:) no to na chłopców sygnały już znasz... Ale na dziewczyneczke to zupełnie co innego;)))))
    heheh dzięki <3

Tuliska lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam głupie pytanie. Normalnie bym to zaznaczyła jako plamienie. Ale to chyba raczej skąpe krwawienie juz jest. Jak Wy to rozrozniacie? Zalezy mi na dobrej interpretacji bo nie wiem czy juz dzis wziac pierwsza anty czy czekać aż bedzie ze mnie lecieć jak z kranu. A jesli sie okaże ze caly okres będzie taki skąpy i co wtedy?

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ja tu działam jak odstraszacz czy co? nie ma mnie, piszą jak najęte:) a jak ja mam chwilę to tych nie ma... ehh

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mam głupie pytanie. Normalnie bym to zaznaczyła jako plamienie. Ale to chyba raczej skąpe krwawienie juz jest. Jak Wy to rozrozniacie? Zalezy mi na dobrej interpretacji bo nie wiem czy juz dzis wziac pierwsza anty czy czekać aż bedzie ze mnie lecieć jak z kranu. A jesli sie okaże ze caly okres będzie taki skąpy i co wtedy?
    poczekaj jeszcze.. dopiero jak Ci piźnie jak z kranu to weź.. bo cholera wie co to u Ciebie skoro jeszcze się nie rozkręciło

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    poczekaj jeszcze.. dopiero jak Ci piźnie jak z kranu to weź.. bo cholera wie co to u Ciebie skoro jeszcze się nie rozkręciło
    Sorry za szczegoly:) ale to jest tak ze samo nie leci. Wkladka praktycznie czysta. Jest ciemnobrazowa krew podczas wycierania po sikaniu.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Sorry za szczegoly:) ale to jest tak ze samo nie leci. Wkladka praktycznie czysta. Jest ciemnobrazowa krew podczas wycierania po sikaniu.
    no to może to wcale nie jest @ ...Gizmo... hahahaha
    poczekaj jeszcze, zobaczysz czy się rozkręci.. Bo może wcale nie

Tuliska lubi tę wiadomość

‹‹ 714 715 716 717 718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ