Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Mysle ze to normalny i zdrowy odruch STRACH. Kazda z Nas na Twoim miejscu czulaby to samo. Ale ja wierze ze wszystko u Ciebie bedzie ok. Mloda, madra, wysportowana kobieta
czego chcieć więcej ?
A jeszcze u Bozi tak ładnie graszkolejny stres przede mną - święta
porażka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam sprzet do hybrydow od miesiaca i jestem zachwycona!!! Nie znosilam chodzic robic paznokci - taka strata czasu! A teraz sama robie super w 20 min
))) flamingu trzeba miec specjalna lampke
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasiu - co nie mozesz sie doczekac testowanka i zobaczyc na tescie owoc udanego bzykanka (jak ja rymuje, pomimo kloca w glowie
) jaka lampe? ma jakas specjalna nazwe?
a po tej lampie nie szczypie cie skora ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 17:41
-
nick nieaktualny
-
Hahaha
niooo juz bym chciala wiedziec...
Dziewczyny hybrydy wygladaja bosko na krotkich paznokciach. Ja mam bardzo slabe pazurki, lamia mi sie jak mam dlugie.
Wiec hybrydy dla kazdego Sylwia
Lampa wpisz - do hybrydow i juz, to jest lampa uv z tego co widze. Nic nie szczypie, nie niszczy paznokci. Ja nie zmywam niczym tylko delikatnie podwazam i sciagam w 5 sekundbajka. Zawsze bylam chlopczyca a teraz jestem lady hihi :p
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a mam takie może dziwne pytanie. Jak wasi partnerzy reagują na to całe staranie sie? Bo mój ma wiekszą fiksacje na dziecko niz ja i wydaje mi sie troche to dziwne.
Przez sen sie przytula i głaszcze po brzuchu chociaż tam nic jeszcze nie ma.. Do tej pory spaliśmy na dwuch rożnych końcach łóżka bo tak wygodniej. Prosi mnie o robienie testów chociaż jest lekarzem i wie przecież ze to za wcześnie..
Nic powoli z tego nie rozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:04
-
Elunia wrote:Dziewczyny a mam takie może dziwne pytanie. Jak wasi partnerzy reagują na to całe staranie sie? Bo mój ma wiekszą fiksacje na dziecko niz ja i wydaje mi sie troche to dziwne.
Przez sen sie przytula i głaszcze po brzuchu chociaż tam nic jeszcze nie ma.. Do tej pory spaliśmy na dwuch rożnych końcach łóżka bo tak wygodniej. Prosi mnie o robienie testów chociaż jest lekarzem i wie przecież ze to za wcześnie..
Nic powoli z tego nie rozumiem. -
nick nieaktualnyGizmo wrote:hehe mój w każdym cyklu całował brzusio i gadał do niego.
To mnie pocieszyłaś troche bo zaczęło mnie to niepokoić.
Gizmo jak długo staracie sie o dzidziusia? Pewnie gdzieś jest napisane, starałam sie nadrobić ale niestety nie da sie zapamietać wszystkiego od razu wiec wybacz ze dopytuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:10
-
rozowyflaming wrote:kozamonia a do hybrydy nie trzeba specjalnej lampy? samo zasycha? drogi taki interes? podeslalabys linka?
Linka masz tu na wszystkie zestawy startowe, ja brałam ten medium za 299 zlz 5 kolorowymi lakierami.
-
Cieszcie sie! Moj neutralny. Chce dziecka i robi swoje ale nie chce slyszec o sluzue, temp i gasi moj entuzjazm - poki nie ma dwich kresek to nie chce sie nastawiac.... Czasem mi smutno bo swiruje sama. Nie chce go wystraszyc...
Gizmo lubi tę wiadomość