Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde tyle się napisałam i mi się skasowalo. Konsultowalam z lekarzem. Ja w ogóle brałam progesteron bo miałam straszny niedobór a potem odstawiłam go na własną rękę. Jak się udało zajść to przypomniało mi się że gin kazała wtedy nie odstawiac a ja mialam małe plamienia więc wzięłam. Jak zbadalam to okazalo się że miałam bardzo ladny wynik progesteronu ale gin kazała już brać bo nagłe odstawienie może grozić gwałtownym spadkiem a to może być niebezpieczne
91patka91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Kurde tyle się napisałam i mi się skasowalo. Konsultowalam z lekarzem. Ja w ogóle brałam progesteron bo miałam straszny niedobór a potem odstawiłam go na własną rękę. Jak się udało zajść to przypomniało mi się że gin kazała wtedy nie odstawiac a ja mialam małe plamienia więc wzięłam. Jak zbadalam to okazalo się że miałam bardzo ladny wynik progesteronu ale gin kazała już brać bo nagłe odstawienie może grozić gwałtownym spadkiem a to może być niebezpieczne
nic się nie martw
Sylwia91, 91patka91 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ana dzięki! :* ja też wiem że jeżeli byłaby kwestia łykania leków na podtrzymanie albo nie to bym łykała. Nie mówię o ratowaniu ciąży za wszelką cenę, jakimiś operacjami czy leczeniem w szpitalu i innymi zabiegami, ale bardzo dużo kobiet łyka progesteron bo mają niedobór a wiadomo że bez tego ciąża się nie utrzyma. Nie sądzę żeby każda miała chore dziecko, po prostu ich organizm nie wytwarza tyle odpowiedniego hormonu...
-
Gaduaaa wrote:w takim razie na pewno wie co robi
nic się nie martw
też bym nie chciała za wszelką cenę ściągać na nasz bezlitosny świat chorego groszka żeby się męczył bo to egoistyczne...
-
Sylwia91 wrote:Niby tak.. Ale jak się naczytałam Waszych wypowiedzi że pewnie są jakieś wady płodu i stąd plamienia więc lepiej tego nie podtrzymywać... To ja już wariuje
też bym nie chciała za wszelką cenę ściągać na nasz bezlitosny świat chorego groszka żeby się męczył bo to egoistyczne...
Sylwia91, Gizmo lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Boże niech ten czwartek już nastanie... Chcę żeby już było po wizycie...
Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Nie masz co się martwić. grunt to pozytywne myślenie. Udało ci się zajść W ciążę więc to już dużo A groszek na pewno będzie piękny I zdrowy ( kurde jakbym zobaczyła swojego to chyba bym ryczala) a za 9 miesięcy będzie mamy dzidziuś . . . musi być wszystko dobrze I to powtarzaj
ana1122 lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Odbiegając od tematu. Zamówiłam sobie po wypłacie ten zestaw startowy z hybrydami, o których pisałam kiedyś. Przyszły w poniedziałek i od razu robiłam pazurki. Powiem wam, że to żadna filozofia nie jest
a wyglądają naturalnie i całkiem ładnie jak na mój pierwszy raz z hybrydami
ciekawe tylko jak się je będzie ściągać... -
Sylwia91 wrote:I tak się boję że coś będzie nie tak... Ale wierzę że jak Bóg mnie obdarzył maleństwem to nie po to żeby mi je zaraz zabrać
-
nick nieaktualnySylwia, nie miej czarnych mysli i nie wkrecaj sobie nie wiadomo czego.
Moja znajoma ma troje zdrowych dzieciaczkow, wszystkie 3 ciaze brala progesteron z powodu niedoboru.
Inna znajoma urodzila zdrowe blizniaki, tez majac problemy z progesteronem.
Gaduaa ma racje, to tak jak suplementowanie magnezu, kwasu czy zelaza w czasie ciazy.
Bedzie dobrze! Nie stresuj sie na zapasSylwia91, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Jeżeli tylko tak będzie to na pewno Wy się o tym dowiecie :*
Sylwia91, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Sylwia w żaden sposób nie chciałam Cie nastraszyć i od razu przepraszam ze zsczelam ten temat. Gaduaaa troche mi pomogla wyjaśnić o co mi tak na prawdę chodzilo. Jesli kobieta od poczatku wie ze ma niedobór progesteronu tak jak Ty to zupełnie inna sytuacja. Nie masz wtedy wyjscia i łykasz go tak jak inne suplementy. Co innego jak kobieta jest zdrowa w sensie np hormonów i zaczyna krwawić. Juz nawet nie plamic. Ja w takim wypadku nie widzę sensu.
Nie wiem jak mam lepiej to wyjaśnić i opisacnie chciałam sprawić Ci przykrosci
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Sylwia w żaden sposób nie chciałam Cie nastraszyć i od razu przepraszam ze zsczelam ten temat. Gaduaaa troche mi pomogla wyjaśnić o co mi tak na prawdę chodzilo. Jesli kobieta od poczatku wie ze ma niedobór progesteronu tak jak Ty to zupełnie inna sytuacja. Nie masz wtedy wyjscia i łykasz go tak jak inne suplementy. Co innego jak kobieta jest zdrowa w sensie np hormonów i zaczyna krwawić. Juz nawet nie plamic. Ja w takim wypadku nie widzę sensu.
Nie wiem jak mam lepiej to wyjaśnić i opisacnie chciałam sprawić Ci przykrosci
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Nie no rozumiem :* masz buziaczka. Hehe nie jest mi przykro tylko się bardzo boję przed jutrem i wariuje...
wszystko jest pod kontrolą !
zobaczysz że jutro przyjdziesz z samymi super wiadomościami, jak pięknie bije serduszko i ile mm ma już fasolinkaGizmo, Sylwia91 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Nie no rozumiem :* masz buziaczka. Hehe nie jest mi przykro tylko się bardzo boję przed jutrem i wariuje...
czego chcieć więcej ?
A jeszcze u Bozi tak ładnie graszSylwia91, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny czytam was ale mam problem z napisaniem czegokolwiek, czuje sie jakbym miala betonowy klocek zamiast mozgu
nie pamietam nic co przeczytalamwiem tylko, ze jest wam mokro a muffinka ma sluz jak w kremie vichy
moze mnie stary w nocy oklada a ja nie pamietam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 17:26
Sylwia91, Tissaia lubią tę wiadomość