Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
hej u mnie to samo brzuch mnie boli bóle miesiączkoweAnula1986 wrote:Dzień dobry
Do mnie chyba cioteczka się zbliża wielkimiii krokami, krzyż mi nawala i ból miesiączkowy//
Dzisiaj 25 dc, temp. 36,6.
czekoladowamufinka - szykuj się na wysłanie do mnie żelu listem pol. priorytetowymEwelina -
też się w tym tygodniu jakośc wcześniej budzę co nigdy mi się nie zdażało ale mnie brzuch boli chyba na @czekoladowamufinka wrote:Tak!!!
Ja to zawsze 3 razy budzik przestawialam, a tutaj w tym tyg wstawałam o godzinę przed budzikiem
Tak ze wpisujemy to jako nowy objaw ciąży;)Ewelina -
Witam was wszystkie!
dzisiaj mierzyłam temperaturę godzine przed czasem i miałam 36,9, zobaczymy co to będzie. Krew oddałam i na tsh i na betę. Wyniki wieczorem.
Kasia1987, Caro, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Czesc wszystkim
)
Duska, oglądałam Twój test i ja też widzę 2 kreseczki.
Właśnie się zbieram do przychodni, żeby TSH zbadać. Muszę być na czczo czy niekoniecznie?FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no że jest faza wyższych i niższych temepratur.. u ciebie te wyższe są.. tylko czemu tak skaczą.. w każdy razie są powyżej temp podstawowej a to dobry znak
Dziękuję za wyklarowanie
Ja ostatnio jestem jakaś nie teges jak to moje kochanie mówi. Za przeproszeniem mam zaparcia (sram jak królik bobkami), jest mi ciągle zimno, mam dreszcze. Ostatnio padłam jak mucha ok. 22, gdzie to zawsze mój pierwszy pada, a duuużo później ja...
No, ale coś czuję, że ta @ mi się rozhula, bo mi w krzyżu nawala i ten ból miesiączkowy...