Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Witam was wszystkie!
dzisiaj mierzyłam temperaturę godzine przed czasem i miałam 36,9, zobaczymy co to będzie. Krew oddałam i na tsh i na betę. Wyniki wieczorem.
Trzymam kciuki! A jak się czujesz? Mam nadzieję, że nie masz jakichś @ objawów?
-
Laleczki poszła łam i poszłam na betę
Sylwia91, Gaduaaa, Ewelina17007, Kasia1987, kozamonia, rozowyflaming, agatali lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Anula1986 wrote:Trzymam kciuki! A jak się czujesz? Mam nadzieję, że nie masz jakichś @ objawów?
Wczoraj wieczorem i dzisiaj trochę bolał mnie brzuch jak na @, ale poza tym nic się nie dzieje. Sutki mam jakieś takie śmieszne. No i zalewa mnie ciągle mocno wodnisty kremowy śluz.rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
O ja Cie....... po kolei!
Duśka- super, ze poszłaś na betę, dzisiaj wieczorkiem będziemy świętować!
Monia- za Ciebie też trzymamy bardzo mocno kciukibędzie dobrze!!!!!!
Tuliska- pisałaś, że miałaś raz 45 dniowy. Mój rekord to... 52 dnihahah kiedyś dawno temu jak odstawiłam pigułki, to najpierw normalny jeden miałam, a potem jakby organizm się "kapnął" i szalało wszystko i miałam 52 dni. Wtedy już myślałam, że to może być ciąża, testa zrobiłam hehe, ale nie było..
Anula -niekoniecznie @ przyjdzie! Twój wykres jest ciekawy, temperaturę nadal masz na poziomie tych wysokich przecież
Flaming- o jaaaaaa ok!!!!!! zakładamy się o obiad!!!a gdzie mieszkasz? Bo się musimy potem jakoś zgadać hahaha
Co do mojego wykresu, to moja mama oszalała na maxa, już mnie ciśnie na badanie krwi, bo ona by już chciała wiedziećhihi jest gorsza od nas, serio
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
kozamonia wrote:Trzymaj trzymaj!
Wczoraj wieczorem i dzisiaj trochę bolał mnie brzuch jak na @, ale poza tym nic się nie dzieje. Sutki mam jakieś takie śmieszne. No i zalewa mnie ciągle mocno wodnisty kremowy śluz.
Monia śluz mam identico! Oby to był dla nas znak))))
Bo ja i wczoraj wieczorem i dziś rano miałam taki mega wodnisty z domieszką kremowego)) chyba taki sam, co? Rano się obudziłam, to już miałam mokro że tak się wyrażę
-
Kasia1987 wrote:Monia śluz mam identico! Oby to był dla nas znak
))))
Bo ja i wczoraj wieczorem i dziś rano miałam taki mega wodnisty z domieszką kremowego)) chyba taki sam, co? Rano się obudziłam, to już miałam mokro że tak się wyrażę
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Ja właśnie mam mokro już od wtorku. Co chwilę lecę do łazienki z lękiem sprawdzić, czy to krew a tu woooda
O matko, czy jakieś nasze ciężarówki też tak miały???
Proszę się odezwać, jeśli ktoś miał taki objaw!
-
Witam serdecznie. Przepraszam za brak odzewu przez kilka dni, ale mam jak to to sie mowi mega wielki kryzys. Wszystko jest nie tak jak powinno. Jak to kiedyś mi powiedziano DOL DOLINE POGANIA I SAME PAGURKI WIDZI.
Staram się was jakos nadrobic ale nie zawsze to wychodzi. Tym bardziej jak sie ma kiepskie dni.
Ciesze sie ze pojawily sie kolejne nowe osoby, ze sa wsrod nas te ktorym sie udał. A tym co nie to jako s damy rade, chyba
Sorki jeśli kogos zdolowalam ale nie chcialam
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
Kasia1987 wrote:
potwierdzam
oj dziewczyny na wiosnę będziemy już wszystkie z brzuchami coś tak czuję
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Sylwia to ci dopiero info, dziękuję za potwierdzenie mojej urojonej ciązy
Mama mówi- idź, zrób se test z krwi.
A ja do niej- nie mamo, jeszcze nie.
Ona- no ale nie chcesz już wiedzieć?
Ja- nie, bo fajnie jest się tak łudzić i chodzić w ciązy urojonej, a tak a nuż by nie wyszło i po humorze. Wolę się tak pobujać jeszcze w nadziei:Pkozamonia, Caro lubią tę wiadomość