Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka z rana
Kasia, zgadzam się z Tobą, wykres Gaduy jest nie z tego świataKtoś nam miesza. Myślę, że jakaś Fasolinka albo Groszek heheh
ALE! Opowiem Wam historię z wczoraj: (dzwonię Do Małża)
Ja:"Kochanie, podjedz do apteki i kup mi jakieś łagodny syrop na kaszel. I coś na katar, jakaś sól morską"
( w domu mam wszystko na sterydach, albo jakieś silniejsze syropy, a po owu nie chciałam świństwa w siebie wlewać)
Małż: " Ok, coś tam Ci przywiozę "
Po jakimś czasie, wychodzi dumny On, niesie siateczke z apteki, z szelmowskim uśmiechem podaje mi ją, zaglądam do środka, a tam: UWAGA! Prenalen Syrop i spray do nosa.
Mowie:" No pogieło Cię. Przecież, ja nie jestem jeszcze w ciąży"
On (nadal dumny): "Ale będziesz!"
PADŁAM
EDIT: Czekoladowamufinka, ten syrop jest ohydny! Jakbym piła syrop do rozcieńczania z gwinta!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 07:31
Kasia1987, czekoladowamufinka, Gaduaaa, rozowyflaming, Allmita, 91patka91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Duśka;) wrote:Narazie staram się nie "podniecać"
Ale jak sie potwierdzi to się chyba popłaczę
Mnie właśnie od 3 dni tak rwie, że szok! Nigdy tak nie miałam przed @
No pewnie, na spokojnie potwierdzisz i wtedy można szaleć
Ale to jajnik Cię tak boli? U mnie to na razie nie jakiś wielki ból tylko uczucie kłucia i co jakiś czas ciągnięcia. A Poprzednie dni bolało mnie całe podbrzusze.
Mam nadzieję, że miałaś coś podobnego
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Caro wrote:Hejka z rana
Kasia, zgadzam się z Tobą, wykres Gaduy jest nie z tego świataKtoś nam miesza. Myślę, że jakaś Fasolinka albo Groszek heheh
ALE! Opowiem Wam historię z wczoraj: (dzwonię Do Małża)
Ja:"Kochanie, podjedz do apteki i kup mi jakieś łagodny syrop na kaszel. I coś na katar, jakaś sól morską"
( w domu mam wszystko na sterydach, albo jakieś silniejsze syropy, a po owu nie chciałam świństwa w siebie wlewać)
Małż: " Ok, coś tam Ci przywiozę "
Po jakimś czasie, wychodzi dumny On, niesie siateczke z apteki, z szelmowskim uśmiechem podaje mi ją, zaglądam do środka, a tam: UWAGA! Prenalen Syrop i spray do nosa.
Mowie:" No pogieło Cię. Przecież, ja nie jestem jeszcze w ciąży"
On (nadal dumny): "Ale będziesz!"
PADŁAM
EDIT: Czekoladowamufinka, ten syrop jest ohydny! Jakbym piła syrop do rozcieńczania z gwinta!!
Mi smakowała moj to taki dumny ze wczoraj zasnął z głowa na moim brzuszku i mowi ze śpi z groszkiem;p
rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
cant't wait
-
Gaduaaa wrote:mój wykres nie dość że się nie mieści wzdłuż to i zaraz nie zmieści sie wszerz ! hahahahahah
mam ubaw po pachy
Hahahahhaa faktycznie kosmiczny!
Admin avufriend teraz siedzi i tak patrzy i myśli -o rety, będę musiał zmienić program bo się nie mieszczą te kobityojej, ale jestem ciekawa co tam u Ciebie się dzieje.
Gaduaaa, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyDuska! ja widze kreske!! a nie cien!!! jest jasna kreseczka!
ale jaja
kupuj test z czuloscia 10!!!!
albo lec na bete!
aaaaale jaja
Gaduaa - tempa Ci skacze, okresu nie ma...nie chcesz siknac na drugi test? kupilas dwakciuki!!!
Kasia piekny, piekny masz wykres - bedzie u Ciebie kropa! zakladalam sie o dobry obiad!Gaduaaa, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Duska trzymaj mocz, nie pij, kupuj ten dokladniejszy test i siiiiikaaaaaj!!!
czekamy na dwie kreski!!!!
a Ty Gadua tez rusz dupke do apteki po test 10 ! hop hop!!!!
mam jeszcze jeden ten celar blue.. ale to może jutro zrobię jak tempka nie spadnieFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Do mnie chyba cioteczka się zbliża wielkimiii krokami, krzyż mi nawala i ból miesiączkowy//
Dzisiaj 25 dc, temp. 36,6.
czekoladowamufinka - szykuj się na wysłanie do mnie żelu listem pol. priorytetowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 08:01
Ewelina17007, Kasia1987, czekoladowamufinka lubią tę wiadomość