Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:a mi jest tak smutno... że dzis nie usiąde do śniadania z moimi rodzicami i siostrą... i nie pojadę do dziadków
w ogóle już strasznie tęsknie za nimi... od listopada ich nie widziałam , a do wyjazdu za granicę byłam bardzo z nimi zżyta
Oj kochananie smutaj. Tulę mocno
Na pewno niedługo uda Ci się ich wszystkich odwiedzić
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Judi mi właśnie jeszcze nie wyznaczyło owulki
Gaduaaa masz rację nie bd ich brała pod uwagę bo to tylko mała pomoc, co do śluzu to ostatnio ciężko mi go określićehmmm...
Mi też w tym cyklu się nie podoba byłam niemal pewną że wczoraj mialam owulke a dzisiaj spadek o 2 krechy w dółw zeszłym cyklu lekarz mi mówił że owulka w 12.13dc a w tym 14dc a tu jej nie słychać nie widać Eh martwi mnie to że to cykl bez owulki a ja zeby ją zeby ją wyłapać wkładam bardzo duzo. Normalnie jak na złość
///
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:lecę dopiero w lipcu
dla mnie to cała wieczność
No to troszkę jeszcze ale pomyśl jaka będzie wtedy radośćmusisz być wytrwała a zostaniesz nagrodzona radością swoją i najbliższych
będzie pięknie, myśl pozytywnie kochana
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Mi też w tym cyklu się nie podoba byłam niemal pewną że wczoraj mialam owulke a dzisiaj spadek o 2 krechy w dół
w zeszłym cyklu lekarz mi mówił że owulka w 12.13dc a w tym 14dc a tu jej nie słychać nie widać Eh martwi mnie to że to cykl bez owulki a ja zeby ją zeby ją wyłapać wkładam bardzo duzo. Normalnie jak na złość
///
Zobaczysz że jutro będzie skok i owulka zostanie wyznaczona także nie martw się na zapas -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:dziewczyny a tak z czystej ciekawości...
wy śpicie z plamniorami całą noc? czy po serduszkowaniu idziecie do toalety na przykład?
U mnie jest czasem tak że poczasem zasypiamy obydwoje także zdarza się że śpię z żołnierzami
ale kiedy rano
no to wtedy już do kibelka lądują
Gaduaaa, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:dziewczyny a tak z czystej ciekawości...
wy śpicie z plamniorami całą noc? czy po serduszkowaniu idziecie do toalety na przykład?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 09:06
Gaduaaa, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
no dobra to postaram się spać z ekipą bo do tej pory to za każdym razem po seruszkowaniu szłam na siku i o.... bo nie wiem czemu zawsze wtedy mi się chcę... trzeba zmienić taktykę ! dobrze że was zapytałam... no a jak długo z nogami do góry ?
Margaretka89, 91patka91 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Ja od kiedy zaczęliśmy wcześniej "przestać uważać" a teraz starać to zawsze usypiam z żołnierzykami, tak mi gin doradził. No i filmowo w ovu nogi wysoko na ścianie po serduszkowaniu. Ale ja mam tylozgiecie
hehe a ja czytałam że z tymi nogami to ściemaMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka Wam. Nadrobilam zaległości z nocy. Kawaly przednie
Elunia myślałam, ze sie dopatrze tej fotki cysiow
Nie pamiętam, ktora pisala o kolorze cipki ale faktycznie jest prawda ze w ciąży wargi ciemnieją i ogólnie cipcia robi sie ciemniejsza
Gaduaaa to ze sie siku chce po seksiku to bardzo dobrze. Nawet zalecają tak lekarze. Taka naturalna dezynfekcjaKarolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Hejka Wam. Nadrobilam zaległości z nocy. Kawaly przednie
Nie pamiętam, ktora pisala o kolorze cipki ale faktycznie jest prawda ze w ciąży wargi ciemnieją i ogólnie cipcia robi sie ciemniejsza
Gaduaaa to ze sie siku chce po seksiku to bardzo dobrze. Nawet zalecają tak lekarze. Taka naturalna dezynfekcja -
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:A CZY TO NIE ZNACZY ŻE JE WYPUKUJEMY ? CZY ONE I TAK W NAS SĄ I TYLKO CZEŚĆ Z NIECH WYLECI ? ?
cewka moczowa jest wyżej a nawet jesli podczas sikania siuśki obmyja nam przy okazji wareczki to nic się nie stanie plemiorom które siedzą sobie głęboko w pochwie czy szyjce
Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Przeciez nie sikamy pochwa
cewka moczowa jest wyżej a nawet jesli podczas sikania siuśki obmyja nam przy okazji wareczki to nic się nie stanie plemiorom które siedzą sobie głęboko w pochwie czy szyjce
Wiem, wiem ale jak sobie siku tojak napieram na sikanie to noe też troche wylatują hehe -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Hejka Wam. Nadrobilam zaległości z nocy. Kawaly przednie
Gaduaaa to ze sie siku chce po seksiku to bardzo dobrze. Nawet zalecają tak lekarze. Taka naturalna dezynfekcja
Te żyłki na piersiach nie są zbyt fotogeniczne, może i dobrze;-) naczytałam sie o oznakach ciąży i teraz szukam dziury w całym. Pierwszy cykl tak poważnie obserwuje swój organizm wiec nawet porównania nie mam jak jest normalnie..
Pytałam mojego a on tylko "ze cycki to cycki" i on nie wie czy różnica jest hehehhe -
Gaduaaa to ze sie siku chce po seksiku to bardzo dobrze. Nawet zalecają tak lekarze. Taka naturalna dezynfekcja
To ja o tej cipce palnęłam hehe właśnie wiem że ciemnieją wargi heh też naczytałam się kiedyśA co Ty tak szybko wczoraj odpadłaś? Chyba się nacharowałaś bo chyba nie napiłaś
-
Elunia wrote:Te żyłki na piersiach nie są zbyt fotogeniczne, może i dobrze;-) naczytałam sie o oznakach ciąży i teraz szukam dziury w całym. Pierwszy cykl tak poważnie obserwuje swój organizm wiec nawet porównania nie mam jak jest normalnie..
Pytałam mojego a on tylko "ze cycki to cycki" i on nie wie czy różnica jest hehehhe
Nie Ty jedna oznak sie doszukujeszi gdyby nie to ze jestem teraz na anty i zero serduszkowania u mnie to tez bym juz glupiala na punkcie objawów