Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:To ja o tej cipce palnęłam hehe właśnie wiem że ciemnieją wargi heh też naczytałam się kiedyś
A co Ty tak szybko wczoraj odpadłaś? Chyba się nacharowałaś bo chyba nie napiłaś
ale i winko babci tez w glowie zakrecilo
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Narobilam sie wczoraj i przedwczoraj ze naprawde juz sily leżeć nawet nie miałam.
ale i winko babci tez w glowie zakrecilo
No to wiele wyjaśniaJa tak właściwie to wcześniej wypiłam dwa piwka a wieczorkiem już nie piłam jakoś mi się nie chciało ale kawały się sypały. Dobra ja po śniadaniu teraz czekać do południa i sikanka...
rozowyflaming, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:dziewczyny a tak z czystej ciekawości...
wy śpicie z plamniorami całą noc? czy po serduszkowaniu idziecie do toalety na przykład?
Nie no lekarz zalecił nie wstawać po serduszkach do rana najlepiej..rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Elunia wrote:Ja od kiedy zaczęliśmy wcześniej "przestać uważać" a teraz starać to zawsze usypiam z żołnierzykami, tak mi gin doradził. No i filmowo w ovu nogi wysoko na ścianie po serduszkowaniu. Ale ja mam tylozgiecie
Też mam tyłozgięcie i też po leżę z doopą w górze..rozowyflaming, Elunia lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczynki..
Moja własna mama mi dzisiaj Święta zjebała.. No ale cóż.. Ona tak ma.. Zero szacunku dla mnie i zrozumienia.. Mnie nigdy nie lubiła.
I nie przekonujcie mnie nawet że jestem wkurzona i dlatego tak gadam..
A ja też będę dalej testować.. Przy następnym siusiu ale dla porównania wzięłam 2 testy różnej firmy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
ile stron zescie nadrukowaly ja pierdziu ide nadrabiac
Waldi Twoja wlasna mama?przykro mi ....
Elunia - zycze Tobie, zeby Twoje objawy byly prawdziwe! idz we wtorek na bete
dziewczyny wy tak serio, ze z nogami w gorze i najlepiej cala noc nie wstawac?
cholerka, dobra dzisiaj sie nie ruszeslyszalam o tej pupie w gorze ale tylko po stosunku, ja to robie swiece na 10 minut - biedne te plemniory maja rollercoaster ze mna a potem wstaje bo mi sie zawsze tak sikac chce ale przeciez mam dwie rury co nie
wczoraj pierwszy raz uzylam tego zelu conceive plus - oby zdzialal cuda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 11:45
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:No to wiele wyjaśnia
Ja tak właściwie to wcześniej wypiłam dwa piwka a wieczorkiem już nie piłam jakoś mi się nie chciało ale kawały się sypały. Dobra ja po śniadaniu teraz czekać do południa i sikanka...
Karolina ja wczoraj 3 testy owu robilam i najciemniejszy mi wyszedl o 18 - ja pije normalnie 3 litry dziennie ale wczoraj sie wysuszylam i czekalam do 18-tej
sproboj potestowac dzisiaj dwa razyKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Hej dziewczyny,
ile stron zescie nadrukowaly ja pierdziu ide nadrabiac
Waldi Twoja wlasna mama?przykro mi ....
Elunia - zycze Tobie, zeby Twoje objawy byly prawdziwe! idz we wtorek na bete
dziewczyny wy tak serio, ze z nogami w gorze i najlepiej cala noc nie wstawac?
cholerka, dobra dzisiaj sie nie ruszeslyszalam o tej pupie w gorze ale tylko po stosunku, ja to robie swiece na 10 minut - biedne te plemniory maja rollercoaster ze mna a potem wstaje bo mi sie zawsze tak sikac chce ale przeciez mam dwie rury co nie
wczoraj pierwszy raz uzylam tego zelu conceive plus - oby zdzialal cuda
Heh.. Zawsze żywot ciężki miałam.. Przyzwyczaiłam się..
Ja z doopą w górze też leżę 10 minut.. A na siusiu idę przed..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Mi też w tym cyklu się nie podoba byłam niemal pewną że wczoraj mialam owulke a dzisiaj spadek o 2 krechy w dół
w zeszłym cyklu lekarz mi mówił że owulka w 12.13dc a w tym 14dc a tu jej nie słychać nie widać Eh martwi mnie to że to cykl bez owulki a ja zeby ją zeby ją wyłapać wkładam bardzo duzo. Normalnie jak na złość
///
Judi super, ze temperatura spadla - teraz za niedlugo powinna skoczyc do gory
kup testy owu - nawet w supermarkecie samozesz bedziesz miala dluzszy cykl?
w nastepnym tygodniu tempka powina skoczyc w gore -
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Heh.. Zawsze żywot ciężki miałam.. Przyzwyczaiłam się..
Ja z doopą w górze też leżę 10 minut.. A na siusiu idę przed..
Ja strasznie duzo pije i co chwile sikam...
dziekuje moje agentki, dzisiaj leze w lozkuWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Karolina ja wczoraj 3 testy owu robilam i najciemniejszy mi wyszedl o 18 - ja pije normalnie 3 litry dziennie ale wczoraj sie wysuszylam i czekalam do 18-tej
sproboj potestowac dzisiaj dwa razy
Ja już od godziny się suszę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Waldi z tego co doczytalam to juz mialas jedna owu ale jest jeszcze jedno jajo tak?
zatestuj miedyz 16-18
mi wtedy najciemniejsze wychodza bo w ciagu dnia LG wzrasta
Elunia - gratuluje doktorka od szyjkija mojej nie moge znalezc
No mogę zaczekać do tej 16..
Tak podobno jedna owulacja już była.. Czekamy na drugie podejście..rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Karolina ja wczoraj 3 testy owu robilam i najciemniejszy mi wyszedl o 18 - ja pije normalnie 3 litry dziennie ale wczoraj sie wysuszylam i czekalam do 18-tej
sproboj potestowac dzisiaj dwa razy
Właśnie zaraz mykam do kibelka i sikańca zrobię, później spróbuję koło 17. Cieszę się że się podobają żarcikihehe
[img][/img]
WaldhauzerM, rozowyflaming, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMocz może być pobrany w godzinach wieczornych, np. około 22:00, gdyż wtedy właśnie jest największe stężenie hormonu luteinizującego we krwi.
Znowu cień jest tylkomoże zrobię tak jak piszą dopiero późniejszym wieczorem jak myślicie?
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny