Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOna przecież masz prawo dostać kopię swoich badań, ja zawsze proszę o kopię badań z karty i dzięki temu mam komplet, bo to podstawowe prawo pacjenta i koniec
dziewczyny, moje tsh pomimo podnoszenia dawki euthyroxu (od grudnia miałam podniesioną dawkę trzy razy), od dziś biorę dawkę 88, a moje TSH i tak waha się w okolicy 4,2-4,5, a moja gin powiedziała mi wczoraj "proszę mi uwierzyć, będzie Pani w ciąży", ma chyba więcej optymizmu niż ja, najgorsze tylko, że za każdym razem mówi, jeśli w tym cyklu się uda, a powinno proszę mi napisać smsa. przez to rozczarowanie jest chyba jeszcze gorsze. -
Dziewczynki! Nie wiem czy powinnam się cieszyć ale jakoś czuję że chyba się udało! Chociaż mój ślubny mówi że ja czuję co miesiąc hehe. Wczoraj pisałam że nie wiem czy to przez badanie gin ale mialam lekko beżowy/brązowy śluz. Jestem kilka dni po owu. Dzisiaj doszedł ból jak na @ tyle że chyba bardziej upierdliwy i właśnie zauważyłam nitkę dosłownie krwi w śluzie, cały zabarwił się lekko na różowo. Co myślicie? Kiedy mogę zatestować?
-
Sylwia91 wrote:To będzie więc dłuuuugi weekend...
No niestety Musisz czekać. Mi też się weekend strasznie dłuży bo czekam na okres, mam dostać jutro, podchodziłam do testów w piątek, potem w sobotę, ale jednak się nie zdecydowałam. Zobaczymy co mi niedziela przyniesie -
Margaretka89 wrote:Co do polipa, to nie miałam z nim nigdy do czynienia. Wiem że można go leczyć hormonami lub usunąć go zabiegowo. Może utrudniać zajście w ciążę jeżeli jest u ujścia jajowodu lub zatyka wejście do szyjki.
-
nick nieaktualny
-
Mnie też męczy ból głowy od wczoraj bo jestem przeziębiona starszak mnie zaraził , mi dużo nie trzeba kawka mmmm chyba zaraz sobie pójdę zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 07:35
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny