Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie straszna cisza nastala Dorcia sie przeprowadza a reszta pracuje u nas tez urwanie glowy za chwile wyjazd i tyle do przygotowania ahhh ale juz sie doczekac nie moge. Eve no wierze ze emocje siegaja zenitu ,napewno impreza sie uda a dzieciaki wybawia sie na calego .Ostatnia impreza urodzinowa Nikolasa wierze ,ze byla udana bo moj Syn jest dzieckiem hiperaktywnym i zawsze wytrzymywal najdluzej ze wszystkich dzieci a na Jego wlasnej tak sie wyszalal ,ze wzial kocyk opuscil impreze i poszedl do lozka hehe wiec domyslam sie ,ze Twoj Syn dzis tez bedzie wymeczony po zabawia urodzinowej kolegi
-
No ja wlasnie wpadlam w zakupowe szalenstwo Farby, folie, meble itd. Mlody z babcia a my kupujemy wszystko. Eve no dokladnie Cie rozumiem. Ja chyba jestem nad opiekuncza matka bo mnie serce boli jak go nawet zostawiam samego u babci. Mysle co robi, czy jadl itd. Ehh musze sie tego oduczyc. U mnie 3 dc i juz samo plamienie a zawsze mam kolo 5 dni @. Chyba organizm mi sie przestawia Ale to dobrze bo mozna szybciej dzialac hehe.
-
Rodzice wprawieni na co dzien maja troje.
Szymon ogolnie mial tydzien pelen wrazen to dzis padl po10 i spi juz 3 godziny. Wewtorek jedzie na pierwsza wycieczke z przedszkola do zoo.
Dziewczyny mam nadzieje,ze niedlugo ktoras z Was oglosi szczesliwa nowine o 2 kreskach, zostawiam wiruski:-)paulad11 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dzis pod szkola wlamali mi sie do auta i ukradli mi radio, z bagaznika wyciagneli plecak szwagra na szczescie bez cennych rzeczy. W bagazniku byly tez farby, szafki i lampy dobrze ze tego nie wyciagneli. Do tego zepsuli zamek w drzwiach od kierowcy i kolejne wydatki. Masakra po prostu.... Oj ciezki dzien
-
dorocia trzymaj się takie dni niestety nas dopadają
ja jakoś nie odnajduję się na bbf dziewczyny tam tylko o problemach, badaniach genetycznych i innych straszakach.... a ja się po prostu chcę cieszyć Dzidziusiem
Dorocia, a może Ty jednak w ciąży jesteś?dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Dorcia, współczuje.
Ja też średnio się tam odnajduje, chcę się cieszyć ciążą a jeśli nie ma problemów to nie będę ich sobie wręcała, czekam na zdrową córkę i tyle:)Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Dorcia, współczuje.
Ja też średnio się tam odnajduje, chcę się cieszyć ciążą a jeśli nie ma problemów to nie będę ich sobie wręcała, czekam na zdrową córkę i tyle:)
dokładnie bo tylko sobie wkręcić można, ja czekam na płeć do porodu jak zawszedorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Wam dziewczyny
Kasandra tez myslalam, ze moge byc w ciazy bo dziwny @, zaparcia itd ale tempka za niska, wczoraj byla 36,5 a dzis nie zmierzylam. Moze przez to tak dziwnie, ze za duzo emocji mam ostatnio. Niech skoncza mi sie calkowicie plamienia, biore donga przez ok 5 dni i czekam na owulke a potem zobaczymy
-
aga.just wrote:hej laski
ja tylko podczytuje na belly.
Kas robisz te testy Pappa czy jak to tam się nazywa?
Eve robiłaś?
bo ja z Amelą nie robiłam i w sumie nie wiem czy jest sens?
no widzisz aga i dlatego ja jakoś nie pasuję tam... ja mam za tydzień badanie kości nosowej i przezierności karku i jak to będzie prawidłowe to nic więcej nie robię, bo nigdy nie robiłam, serce i przepływy krwi zawsze gin bada, więc ja nie widzę sensu
ja nigdy nie robiłam dodatkowych miliona badań tylko to co gin zleca
ja nie znałam płci przy poprzednich porodach i powiem Wam, że uczucie po porodzie kiedy dowiadujesz się czy to chłopczyk czy dziewczynka niezapomniane no i dodatkowa motywacja do mocnego parciaaga.just, Eve lubią tę wiadomość
-
Paula no gdyby nie ta niska tempka to juz bym po test leciala ale ona nie daje zludzen. Dzis znow tylko lekkie plamienie na razie. I dzien jakis do dupy. Nerwowa jestem, placzliwa i w ogole. Moj synus mnie przytulal, glaskal i pocieszal, kochany maluch