Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie choroba trochę przechodzi czuje się już lepiej ale jakiegoś doła zalapalam... Pierwszy raz odkąd zaczęłam starania, cały czas byłam pozytywnie nastawiona a dziś.... Boli mnie brzuch po grypie, głaszcze go i płacze dlaczego głaszcze go w związku z chorobą a nie dzidzia.... Mam nadzieje ze to lekkie osłabienie oragizmu tak na mnie działa i jutro już będzie lepiej....
-
No ja juz @ dostalam, wiec rozpoczyam nowy 6 cykl. Ale i tak tym razem nie czuje jakiejs wielkiej rozpaczy, smutno ale co zrobic. Ciesze sie bo w koncu zaczelam chudnac, juz jest 1,5 kg w dol .
Nie bede miala teraz za wiele czasu dla Was i na wykres bo przeprowadzamy sie z kamienicy do domku i troche roboty bedzie. Do tego mam szkole i egzamin zawodowy. Ale moze to i lepiej bo nie bede miala czasu myslec az tak o staraniach, objawach, itd.
Musi nam sie wszystkim udac . Trzymam kciukasy! -
Dzieki, jestescie kochane . Nie wiem najlepiej to w ogole bym nie mierzyla tempki i nic nie sprawdzala bo chcac nie chcac wiem, ze sie i swoj organizm nakrecam i nie wychodzi nic dobrego z tego. Tak samo nie wiem czy w tym cyklu brac donga. Musze sie nad tym zastanowic. Oby u Was sie zazielenilo
-
My już po usg genetycznym, dzidziol zdowy, ruchliwy, wszystko w normie. Wg pani profesor nic nie wskazuje na to, że jest chłopcem:) Ma 6,5 cm ciemieniowo-pośladkowego, a stopę sługości 1 cm.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
pora spac jutro do pracy a Nikolas do przedszkola ,ja rano zawsze wszystko w biegu bo korzystam z kazdej minuty snu taki lozkowy leniwiec ze mnie ,ze jesli sie da to nawet sekundy nie zmarnuje a pozniej jak oparzona ,mycie,ubieranie,karmienie,Syn do przedszkola i kolejne 20 min zanim docieram do pracy muzyka na fula i to jest ta chwila dla mnie spijcie dobrze :*
Eve lubi tę wiadomość