Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczynki jaki ja mam ropierd.. w domu masakra remont remont remont i jeszcze raz remont Synek własnie drzemke ucina to miałam chwile by lukna i wykres usupelnic tempa mi spada kiedy bedzie ten 31 masakra nooo
-
nick nieaktualny
-
Kasandra będzie dobrze. Trzeba myśleć pozytywnie Ja też nie wiem jak u mnie będzie. Czekam na razie spokojnie. Mmmargi w moje urodzinki jak coś testujesz, więc życzę Ci, żeby ta data przyniosła Ci szczęście. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
mmmargi24 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny chcialam przekaza slowa otuchy wszystkim, ktore niedlugo beda testowac:) badzcie dobrej mysli:) Kasandro u Ciebie to pieknie wyglada:) trzymam kciuki!
ja testuje 3 lutego ale mysle, ze raczej nic z tego. U mnie wszyscy przeziebieni a do tego nie pamietam kiedy przespalam 3 godziny w ciagu, takze o ile owulacja w ogole bylo to w blizej nieokreslonym terminie...a moze dopiero bedzie.... ktoz to wie.... a do tego trzeba by sie troche pomiziac:) tylko skad na to wziac energie?! -
ja chce juz 31 bo głupieje noo nie lubie niepewnosci
dynamiczna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
staram się już 13cykl mam nadzieję że ostatni bo chyba juz po owulce o pierwsze starałam się 6mies wtedy też blokowała psychika jak teraz bardzo chciałam zajsc kiedy odpuściłam byłam już w 3mies zrobiłam test tylko dlatego że zemdlałam przy klientce robiąc włoski no i były 2 grube kreski ....synek ma już 5 lat chciałam mieć rok po roku ale miałam straszny poród który zakończył by się moim zgonem łącznie z dzieckiem przez lekarzy bo wolą czekać aż do ostatniej chwili kiedy zdecydowałam się na 2gie to zbyt mocno pragnę zajść i to jest blokada mam nadzieję. Ze w tym cyklu beda II kreskiudało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy
-
hej dziewczyny jaki dziś zimy dzień ja już po @ teraz czekam na dni płodne i mam nadzieje, że w końcu się uda mąż mówi ze jest zbyt zestresowany pracą i dlatego za każdym razem nic i tak od roku trzeba chyba wyluzować nie spinać się tak to może coś pomorze
-
nick nieaktualnydziewczyny prawda jest tak, że jak na czymś nam zależy to rozczarowania bolą bardzo, do tego wszędzie widzimy to o czym marzymy czy to pragniemy typu brzuszki ciążowe maluszki w wózeczkach.
Na nic się zdają rady typu wyluzuj, nie myśl - wiem po prostu się nie da.
Dlatego ja wyznaję zasadę potrzebuję zatestować testuję to tylko 5 zł
dziewczyny uda nam się ja w to wierzę -
Macie racje tak bardzo chcemy mieć brzuski ciążowe, a tu nic i nic... Każda ma chwilę lepsze i gorsze. Ale muszę Wam coś opowiedzieć. Ja testuję 1.02 ale tak szczerze mam jakieś takie przeczucie, że się nie udało. Może dlatego, że nie chce się rozczarować. Ale mój 2,5 letni synek dzisiaj dobiega do mnie i zaczyna mnie całować po brzuchu. I tak kilka razy. Od razu z moim pomyśleliśmy, że może on już coś czuje. Hehe. Może to jakiś znak, że się udało. Na pewno się niedługo okaże.
-
Ale te maluchy to slodziaki:) ale cos w tym jest, ze dzieci maja szosty zmysl... moj Michas kilka razy doslownie 15sek przed tym jak moja mama weszła do domu stanął przy drzwiach i powiedzial 'baba' nie wiem skad wiedzial, ze za chwile ona wejdzie:) takze zycze aby gest Twojego maluszka okazal sie dobra wrozba:)
-
mmmargi24 wrote:borsuczka spokojnie bądź twarda i spróbuj wytrzymać
-
mmmargi24 wrote:borsuczka spokojnie bądź twarda i spróbuj wytrzymać