Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasandro moja droga spróbuj za trzy dni powtórzyć test....wiem że jest Ci smutno.....
ale wiele dziewczyn wcześniej miały ujemny a nieraz na drugi dzień już widziały kreseczkę dodatnią.
a ja dzisiaj jakaś taka jestem nieswoja....nie wiem czemu.... -
Kasandra poczekaj jeszcze ze 3 dni i zrób drugi
-
hej dziewczyny mnei dzis głow aboli od rana em sie utrzymuje powyze 37 od dwoch dni wiec to chyba obrze bo sie nie bardzo znam
-
ja z moim Synem tak miałam, że tydzień po terminie dopiero wyszedł mi test także liczę na fasolkę, bo ten cykl jest faktycznie ładny
trzymajcie się Dziewczyny i dziękuję bardzo za wsparcie mam nadzieję, że każda z nas zobaczy w końcu zielony koniec -
hey dziewczyny trochę się nie odzywałam ale pochłania mnie ten remont domu...no ale wg.sugestii zajęłam swoje myśli czym innym żeby nie nakręcać się niepotrzebnie...i wiecie co tak mi szybko czas przez to szybko leci,że ani się obejrzałam a tu zielona lampka się zapaliła do działania:)wczoraj zaczęliśmy działania z mężem tym bardziej że była okazja...3 rocznica naszego poznania:)dziewczyny kibicuję każdej z Was za same pozytywy lutowe razem ze mnąangel
-
Hejdziewczyny!!kasandra ja też dziś robiłam test w 10dpo no i niestety negatyw, ale dopóki @ nie ma jest nadzieja:)w niedziele planuje powtórzyć test w pierwszej ciaży drugą kreskę widziałam dopiero ok 17dpo(bardzo bladziutką) więc ciągle mam nadziejekaty1986
-
U mnie jakiś dziwny śluz. Delikatnie zabarwiony na kremowo/brązowo/różowo? Zauważyłam dopiero raz, ale panika już jest.
Cykl temu było podobnie, potem pojawiła się @. Choćby dlatego w tym cyklu łykam 2 x 1 d.u.p.haston a i tak coś się dzieje. Oszaleję. -
nick nieaktualny
-
aga.just wrote:U mnie jakiś dziwny śluz. Delikatnie zabarwiony na kremowo/brązowo/różowo? Zauważyłam dopiero raz, ale panika już jest.
Cykl temu było podobnie, potem pojawiła się @. Choćby dlatego w tym cyklu łykam 2 x 1 d.u.p.haston a i tak coś się dzieje. Oszaleję.
aga.just ja też tak miałam ostatnie dwa cykle najpierw dwa dni takie plamienie a pozniej juz normalnie @ się rozkręcałakaty1986