Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny wrocil Mąż wiec mam mniej czasu na pogaduszki ale systematycznie nadrabiam
-
oj dziewczyny jak to jest że my tak pragniemy dzieci to nie możemy ich mieć (póki co)a te co nie chcą to raz ciach pach i mają!!! u mnie w pracy jest jedna dziewczyna dziś powiedziała, że jest w ciąży ale nie była zbyt zadowolona... ach i znów to lekkie uczucie zazdrości
-
czesc dziewczyny jak mnie dzis glowa boli do tego nadal emont lazienki makabra ide kapuche na golabki wstawic
-
nick nieaktualny
-
Cześć Sabina
Idę ja spać Kobitki jutro będzie jeden dzień bliżej do 31 stycznia
-
cześć dziewczyny
co do testu na szczescie nie kupilam bo juz bym pewnie zrobila a pisz ami ze prawdopodobienstwo pozytywu to 35 % tem mi dzis znowu skoczyła powyzej 37 i zaś bol głowy siorbne kawe bo jestem niskocisnieniowcem i bede zyc buziaczki -
nick nieaktualnyPo 6 msc starań zrobiłam hormony tarczycy (TSH, Ft3, Ft4) i prolaktynę z m obciążeniem i bez. Oczywiście prolaktyna z obciążeniem wyszła za wysoka ;( Dr najpierw podała mi duphaston po owulce, potem było clo, a potem bromocorn. Po tym ostatnim czułam się strasznie i sporo przytyłam. Niestety efektów brak - no może jako efekt mogę podać rozwalony cykl ;(. Po tym wszystkim dopiero drugi cykl mam normalny, bo ja zawsze miałam regularne cykle. Teraz 31.01 mam wizytę. To bedzie 12 dzień cyklu, zobaczymy czy pęcherzyk jest ładny. Poza monitoringiem oczywiście sama mierzę tempkę i obserwuję organizm.dorocia2324 wrote:Sabina witamy Cię! Pewnie, że razem lepiej
A robiłaś wszystkie badania?
Ja mogę tak długo... Nie chcę Was zanudzić

[/url

negatywny na razie