X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuczka wrote:
    Hej dziewczyny mam 11 dzien od owulki tempka utrzymuje sie powyzej 37 do tego w nocy dziwnie pobolewał mnie brzuch i plecy podobnie jak na @ ale to nie tak no i drugi dzień mam płaczki i czuje sie z tym dziwnie

testujesz 31?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra wrote:
    u mnie niestety nadeszła @ także trwamy w staraniach nadal :) a było tak pięknie :(

borsuczka trzymam kciukasy :)

powodzenia wszystkim :) idę pić kawę i zajadać smutek pączkiem :(

kurcze.... przynajmniej nie tkwisz w niepewności nowy cykl nowe szanse, trzymam kciuki za ten co teraz będzie :-)

• lithe123 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znowu się nie udało :( mam strasznego doła, wspominam jak to było dy byłam w ciąży... Każdy tydzień zaczynałam od przeczytania, co się zmienia u maluszka, jak się rozwija.

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie :) ja mam podobnie :( ale jak nie ten to może właśnie następny :) nie martw się i trzymaj się :) ja też zaczynam dzisiaj nowy cykl :/ ale spoko głowa do góry i naprzód :) a powiedzcie mi fazę lutealną macie zawsze taką samą? ja nie biorę żadnych leków i jak narazie widzę, że mam fl 12 dni to chyba ok nie?

qbxwkvq.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MArgi temperatura spada, testy ujemne, już bez złudzeń. Dziś zrobiłam betę dla 100% pewności i odstawiam d.u.phaston. Choć beta to już chyba formalność.

Lithe tak samo wyglądała moja ciąża. Czytałam co i jak. Odliczałam dzień po dniu. Matko mam dziś tak smętny humor, że bym schowała się i ryczała.

Kas wspieram <3
    fl między 12-14 jest ok :)

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dzień złych wiadomości u mnie dość duże plamienie załamana :(

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymajcie się Dziewczyny :) mocno przytulam :) aga wspieram mocno w czekaniu na wyniki.... daj znać koniecznie....

Sabina lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie daj znać . Kiedys nam wszystkim się uda

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskudny początek tygodnia. Współczuję dziewczyny :( To żadne pocieszenie, ale nowy cykl - to nowe możliwości ;) Wiem, że to wkurza - ja jak dostaje okresu to też najpierw się załamuje, a kolejnego dnia myślę, że tym razem się uda!
    Skro się martwimy, to i ja dołożę swoje 5 groszy - Ja się boję, że w tym cyklu owulka przyjdzie za szybko i mąż nie zdąży zjechać z pracy :( Do piątku jeszcze tyle czasu...

• aga.just Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy wraca mąż? Kiedy zazwyczaj masz owulkę?

• borsuczka Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra wrote:
    u mnie niestety nadeszła @ także trwamy w staraniach nadal :) a było tak pięknie :(

borsuczka trzymam kciukasy :)

powodzenia wszystkim :) idę pić kawę i zajadać smutek pączkiem :(
    głupia @ nie lubie ech nastepnym razem się uda przytulam

[img]http:[/img]
  • borsuczka Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmargi24 wrote:
    testujesz 31?
    ovu mi wyliczyło @ na 29 ale nie zatestuje 29 bo z synem w dniu @ wyszedł mi negatyw dopiero beta po tygodniu potwierdzila

• borsuczka Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide spac buziaczki Kobietki

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    MArgi temperatura spada, testy ujemne, już bez złudzeń. Dziś zrobiłam betę dla 100% pewności i odstawiam d.u.phaston. Choć beta to już chyba formalność.

Lithe tak samo wyglądała moja ciąża. Czytałam co i jak. Odliczałam dzień po dniu. Matko mam dziś tak smętny humor, że bym schowała się i ryczała.

Kas wspieram <3
    fl między 12-14 jest ok :)

przynajmniej będziesz miala pewność jak wyniki bety przyjdą.
    Ja tez w ciazy czytałama non stop jak mój maluch się zmienia:-)

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też uwielbiałam czytać co się dzieje z maluszkiem w brzuszku :) Czasem nawet po kilka razy to samo :) Dziewczyny do których zawitała @, trzymajcie się i dużo pozytywnej energii w nowym cyklu :)

Sabina lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    A kiedy wraca mąż? Kiedy zazwyczaj masz owulkę?
    Spadek tempki mam koło 12 dnia cyklu - więc tym razem byłoby idealnie - w piątek ;) A mąż jest weekendowy, pracuje 150km od nas. W środę idę do ginki - miał być piatek, ale dzwoniła dziś i przełożyła mi wizytę, bo coś jej nie pasowało. 10 dzień - ciut za wcześnie, ale nie mam wyboru :(

Dobrej nocy dziewczyny, idę spać :) Pa!

• mama hani Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny powodzenia w następnym cyklu będę trzymać kciuki mocno ściskam

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie mamy i ja do Was dolaczam Jestem mama prawie 13latka spory odstep czasu miedzy pieworodnym a potencjalnym rodzenstwem ale baaardzo dlugi czasnie chcialam nawet myslec o tym by powiekszac jeszcze rodzine...No ale trafilo i mnie instynkt zadzialal i tak naprawde moje staranka rozpoczne od nastepnego cyklu,,,Pozdrawiam wszystkie mamuski te ci testuja i te co rozpoczely kolejny cykl Napewno nam sie uda!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • katy1986 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kpturnica:)spora różnica wieku będzie między rodzeństwem ale są też tego plusy:)Zyczę Ci byś szybko zafasolkowała:)

kapturnica lubi tę wiadomość

katy1986
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katy1986 wrote:
    Witaj kpturnica:)spora różnica wieku będzie między rodzeństwem ale są też tego plusy:)Zyczę Ci byś szybko zafasolkowała:)
    No dosc spora ale moze to bedzie w tym przypadku na plus...Przez lata syn na rodzenstwo reagowal tak samo alergicznie jak ja ...ale teraz i jemu sie odmienilo..To tylko moj malz nieprzerwanie od dekady domaga sie kolejnego potomka,,,,Pozdrawiam

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ