Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katy1986 w takim razie za Was mocno trzymam kciuki będe do Ciebie zaglądać i czekać na zieloną kropeczkę
-
Hej wszystkim:) mam nadzieje, ze dzis jakies dobre wiesci przyjda:) Eve trzymam kciuki:)
Ja ja ten cykl trpche odpuscilam i nawet udalo mi sie zapomniec o staraniach az do dzis...
za 3dni ma przyjsc @ i w zwiazku z tym znowu rozbudzily sie we mnie nadzieje....
mam niby postanowienie ze test zrobie najwczesniej w poniedzialek... ale cos zaczynam watpic
w swoja silna wole....
-
nick nieaktualny
-
olitka wrote:Hej wszystkim:) mam nadzieje, ze dzis jakies dobre wiesci przyjda:) Eve trzymam kciuki:)
Ja ja ten cykl trpche odpuscilam i nawet udalo mi sie zapomniec o staraniach az do dzis...
za 3dni ma przyjsc @ i w zwiazku z tym znowu rozbudzily sie we mnie nadzieje....
mam niby postanowienie ze test zrobie najwczesniej w poniedzialek... ale cos zaczynam watpic
w swoja silna wole....
Trzymam kciuki Olitka ja bym pewnie nie wytrzymała:)
Ja robiłam wczoraj test i niestety negatywny @ miałam wg owu dostać wczoraj poki co jej nie ma.Jak myślicie czy 14dpo test mógł się mylić pewnie nie ale poki @ nie mam to mam nadzieje:)katy1986 -
oj oj oj jaki piękny wózek widziałam na mieście.... wiem że to o dużo za wcześnie na oglądanie takich rzeczy, ale jak zobaczyłam go to już wiedziałam - ja taki chcę ))))) - miłość od pierwszego wejrzenia.
Ps. A dzidzia w nim jeszcze piękniejsza na oko koło miesiąca do dwóch miała - też taką chcę -
hey kobietki:)trochę mnie nie było,bo zajęta jestem działaniami...hihi wiecie jakimi,owulacja będzie lada dzień,no a potem to czekanie....14 długich dni....kochane mam pytanie takie w sumie trochę z innej beczki ale że już mamuśkami jesteście to macie doświadczenie.Chodzi mi o opinię na temat mleczka bebiko2,czy ono może powodować uczulenie w postaci czerwonej wysypki na policzkach(tylko policzki?)bo mój Staś ma tak od jakiegoś czasu,byłam u lekarza i powiedział żeby obserwować i jeśli tak będzie właśnie po jedzeniu to muszę iść do niego i zmienimy mleczko.To mleczko podaje mu od pażdziernika.Proszę odpiszcie jeśli coś wiecie na ten temat?
angel -
olitko a jak zauważyliście to uczulenie to poszliście do lekarza czy sami zmieniliście mleczko na inne?podobno ze zmianą mleka trzeba uważać i stopniowo wprowadzać nowe żeby dziecko nie dostało rozstroju żołądka...pytam dlatego że na tydzień wyjeżdżam i nie będę w kontakcie z lekarzem pediatrą i nie wiem czy nie zacząć mu już zmieniać to mleczko?a może odczekam jakiś tydzień i zobaczę czy będzie nadal ta wysypka się utrzymywać?jeszcze podejrzewam może jakiś kosmetyk go uczulił?kupiłam teraz do kąpieli żel i szampon z emolium i krem do twarzy,do tej pory stosowaliśmy z jonsona?poczekam i poobserwuję przez tydzień jak nie minie pójdę do lekarza.angel
-
Moze jeszcze troche poobserwuj bo moze rzeczywiscie od czegos innego. Chociaz emolium nie powinno uczulac.... Moj synek mial taka 'kaszke' na policzkach i byly troche czerwone. Skonsultowalismy to z pediatra i kazala nam zmienic mleko ale powoli co dwa dni pol miarki podmieniac. Czyli np. Jak dajesz 120 ml + 4 miarki to przez dwa dni 3.5 starego mleka + 0.5 nowego, po dwoch kolejnych dniach 3 starego + 1 miarke nowego itd. I caly czas obserwowac jak maluch na to reaguje:)
Moj ma teraz 2 lata a mamy za soba chyba z 4 mleka takze kazde z nich jest jakies inne a do tego dzieci bardzo roznie je toleruja:)
powodzenia w 'mlecznym kryzysie' zycze:)