Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki, kochane jestescie:)
My dopiero 3cykl sie staramy:) ale moj maz sie dopytuje czy robilam test i bynajmniej chodzi mu o dzidzie tylko ma nadzieje na kolejny miesiac intensywnego serduszkowania:)erotoman jeden!!!
ja nie wiem, ze tez facetom latwiej zachowac dystans... normalnie wczoraj dostał w łeb poduchą jak powiedzial, ze by sie nie obrazil jakby to jeszcze kilka miesiecy trwalo!!!! co za wstretny dziad! -
nick nieaktualny
-
taaaaa a teraz przeczytalam mu tekst 'cyc do przodu i serduszkujemy' i juz slyszalam jak do mnie krzyczy to z sypialni:)))) ja z nim osiwieje:)
mmargi malutka masz coreczke:) moj to juz powazny mezczyzna 21 m-cy:)
wczesniej jakos nie potrafilam sie zdecydowac, oczywiscie myslalam ze hop siup i bede w ciazy a wtedy bede miala dwa maluszki i tak sobie wymyslilam ze tak 2,5 roku to bedzie dobra roznica... no i przekombinowalam.... mam nadzieje, ze juz niedlugo cos zaskoczy:) czego oczywiscie wszystkim zycze:)))mmmargi24, aga.just lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olitka wrote:Dzieki, kochane jestescie:)
My dopiero 3cykl sie staramy:) ale moj maz sie dopytuje czy robilam test i bynajmniej chodzi mu o dzidzie tylko ma nadzieje na kolejny miesiac intensywnego serduszkowania:)erotoman jeden!!!
ja nie wiem, ze tez facetom latwiej zachowac dystans... normalnie wczoraj dostał w łeb poduchą jak powiedzial, ze by sie nie obrazil jakby to jeszcze kilka miesiecy trwalo!!!! co za wstretny dziad!
My też 3 cykl I powiem Wam szczerze, że mój to prawdziwy erotoman Może padać na twarz ze zmęczenia ale na seks zawsze znajdzie siłę i nie ma problemu 2-3 razy w ciągu nocy. Już mi truje, że go jajka bolą I dopytuje kiedy będzie po @. Hehehe. Ja chciałam do 3 lat różnicę i już nici z tego. Też myślałam, że to będzie hop siup i będę w ciąży...olitka lubi tę wiadomość
-
No ja zakładałam troszkę starań, ale też zakładałam, że w styczniu to już będę brzuszek miała
od września się staramy, ale spoko Córcia się pojawiła w 9 miesiącu starań, ale mam nadzieję, że trzeci Dzidziuś pojawi się szybciej
mój m właśnie rzuca palenie, więc może za 2 miesiące będą żołnierzyki lepsze, ale dwójka poprzednia bez rzucania nałogu się udała, więc czekam w lutym na prezent, bo to nasz szczęśliwy miesiąc -
Malutka Ty łobuzico! Po cichu betę robi, no! Ale hip hip hurra!
Proszę o świeżą porcję wirusków!
"cyce do przodu i serduszkujemy dalej" - oooo to hasełko b. mi się podoba, kradnę do siebie na wykres
Olitka ja też tak kombinowałam z tą różnicą wieku i już w 3 się nie zmieścimy, moja panna ma aż 28 miesięcy! Toż to już prawie panna na wydaniu w porównaniu z MArgiolitka lubi tę wiadomość