Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Spadek tempki mam koło 12 dnia cyklu - więc tym razem byłoby idealnie - w piątek A mąż jest weekendowy, pracuje 150km od nas. W środę idę do ginki - miał być piatek, ale dzwoniła dziś i przełożyła mi wizytę, bo coś jej nie pasowało. 10 dzień - ciut za wcześnie, ale nie mam wyboru
Dobrej nocy dziewczyny, idę spać Pa!Sabina lubi tę wiadomość
-
hej My też się staramy o rodzeństwo dla naszego 4 latka od 7 miesięcy i niestety... a tak chciałam aby różnica nie była większa niż 4 lata z pierwszą ciąża nie było problemu zaplanowałam sobie dokładnie w jakim miesiącu chcę urodzić kiedy zajdę w ciąże nawet umówiłam się na wizytę do gina bo wyliczyłam że to będzie 7 tydzień i tak było w pierwszym cyklu nawet się nie napracowaliśmy:)i wizyta była w idealnym terminie:) a teraz.... tracę już nadzieję,może już za starzy jesteśmy...mam doła bo znowu 2 dzień plamienia
-
nick nieaktualnykapturnica spora różnica wieku będzie , między mną a młodszym bratem jest 9 lat różnicy i młody dużo na tym korzysta bo częśto go zabieramy na jakieś wycieczki gdy z moim jedziemy
madziad czasami nie da się wszystkiego tak dokładnie zaplanować, ale życzę ci żeby jak najszybciej się udało -
Witam Was kochane. Nie wiem czy mnie pamiętacie bo dawno nie zaglądałam Staraliśmy się o drugiego dzidziusia i dziś ujrzałam II kreski, a cykl był ponoć spisany na straty Chciałam Wam wszystkim życzyć powodzenia, przesłać nieśmiałe jeszcze wiruski i dać nadzieję Jestem dowodem na to, że czasem niemożliwe staje się możliwe...
Pozdrawiam i życzę miłego dniaolitka lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:MArgi temperatura spada, testy ujemne, już bez złudzeń. Dziś zrobiłam betę dla 100% pewności i odstawiam d.u.phaston. Choć beta to już chyba formalność.
Lithe tak samo wyglądała moja ciąża. Czytałam co i jak. Odliczałam dzień po dniu. Matko mam dziś tak smętny humor, że bym schowała się i ryczała.
Kas wspieram
fl między 12-14 jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 10:26
fiona83 lubi tę wiadomość
-
Kochane ja niestety dziś dostałam @. Ale nie przejmuję się. Nowy cykl to nowe szanse Teraz kupię nowy termometr i będziemy jeszcze więcej i jeszcze namiętniej serduszkować, aż się uda Trzymam kciuki za te, które są jeszcze przed testowaniem i po proszę o masę wirusków od zaciążałych
Sabina lubi tę wiadomość
-
Lith to jesteśmy dwie wariatki Ja już świruje, strasznie znoszę tę porażkę. W przyszłym cyklu po owulacji oddaję termometr mężowi niech mi schowa. W tym miałam nie mierzyć, ale się skusiłam i znów powtórka z nerwówki. Po co mi to?
Czekam na @ po odtawieniu d.upka. Oby szybko przyszła.
Nie wiem co robić jeszcze, żeby się udało.
Dziś zakupuję mężowi Salfazin, zamówię słynną MACA i sobie zafunduje w tym cyklu prolaktynę z obciążeniem + cała lista dotychczasowych witamin/monitoring/żelik/ziółka.
Aaaa i dziś chyba się upiję. Po prostu nie ogarniam nerwówki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 14:36
-
madziad wrote:hej My też się staramy o rodzeństwo dla naszego 4 latka od 7 miesięcy i niestety... a tak chciałam aby różnica nie była większa niż 4 lata z pierwszą ciąża nie było problemu zaplanowałam sobie dokładnie w jakim miesiącu chcę urodzić kiedy zajdę w ciąże nawet umówiłam się na wizytę do gina bo wyliczyłam że to będzie 7 tydzień i tak było w pierwszym cyklu nawet się nie napracowaliśmy:)i wizyta była w idealnym terminie:) a teraz.... tracę już nadzieję,może już za starzy jesteśmy...mam doła bo znowu 2 dzień plamienia
Madziad no jak bym czytała o sobie u mnie z synkiem było tak samo jak u Ciebie pierwszy zaplanowany cykl i ciąża a teraz też leci nam juz 7 miesiąc starań dziś robiłam test 14dpo no niestety negatyw ale @ póki co nie mam jeszczekaty1986 -
mmmargi24 wrote:kapturnica spora różnica wieku będzie , między mną a młodszym bratem jest 9 lat różnicy i młody dużo na tym korzysta bo częśto go zabieramy na jakieś wycieczki gdy z moim jedziemy
madziad czasami nie da się wszystkiego tak dokładnie zaplanować, ale życzę ci żeby jak najszybciej się udało -
nick nieaktualnykapturnica dokładnie starsze dziecko może Ci pomóc w opiece nad maluchem , aczkolwiek ja wiem że na początku byłam o brata zazdrosna i czasem wkurzało mnie że mama karze mi się nim zając a ja w tym czasie chciałam gdzieś wyjść no ale cóż są wady i zalety posiadania młodszego rodzeństwa, podobne zarzuty morze mieć moje starsze rodzeństwo odnośnie do mnie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
mmmargi24 wrote:kapturnica dokładnie starsze dziecko może Ci pomóc w opiece nad maluchem , aczkolwiek ja wiem że na początku byłam o brata zazdrosna i czasem wkurzało mnie że mama karze mi się nim zając a ja w tym czasie chciałam gdzieś wyjść no ale cóż są wady i zalety posiadania młodszego rodzeństwa, podobne zarzuty morze mieć moje starsze rodzeństwo odnośnie do mnie
-
nick nieaktualny
-
Inusia wrote:Witam Was kochane. Nie wiem czy mnie pamiętacie bo dawno nie zaglądałam Staraliśmy się o drugiego dzidziusia i dziś ujrzałam II kreski, a cykl był ponoć spisany na straty Chciałam Wam wszystkim życzyć powodzenia, przesłać nieśmiałe jeszcze wiruski i dać nadzieję Jestem dowodem na to, że czasem niemożliwe staje się możliwe...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Gratuluje:) i po cichu zazdroszcze:) -
Ale czytam, ze cos ten styczen pechowy dla staran o rodzenstwo.... musimy szybko te - zmienic na + !! Ale juz do roboty!!!
a serio to duzo cieplych mysli za tych, ktorym sie tym razem sie nie udalo:) nie traćcie nadzieji i zapalu:)Sabina, katy1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaga.just jak ja Cię rozumiem - przed każdym @ huśtawka - udało się? Jest nadzieje? Potem wielkie rozczarowanie, załamka...
Ja też nie wiem co mamy robić? To już 13 miesięcy i wciąż nie widzę światełka w tunelu. Walczymy, ale czy nam się uda?
madziad ja też marzyłam, że córa będzie mieć rodzeństwo niewiele młodsze Najpierw liczyliśmy na 2 lata różnicy, potem na 3, ale wychodzi na to, że w 3 się nie wyrobimy.
kapturnica powodzenia
borsuczka - no to mamy tak samo -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, staram się o rodzeństwo dla synka i prosze o poradę.
zrobiłam test owlacyjny i wyszedł pozytywny, czuję kłucie w prawym jajniku ale nie miałam skoku temperatury...nie wiem co o tym sądzić -
Konwalie test owu. wychodzi pozytywny prze owulką, czyli przed skokiem. Co masz robić? Działać
Sabrina to tak jak ja - chciałam 2 lata różnicy, potem 3 i już się w 3 nie zmieścimy ...
MAdzia taki wysoki wynik prog jest podejrzany i w sumie może wskazywać na ciąże, ale czy na coś jeszcze to nie wiem? Mi się właśnie tylko ciąża kojarzy. A Ty taki masz?
Sabina lubi tę wiadomość