X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie Sabina :):) Po to tu jesteśmy, żeby się wygadać ;)Oczywiście po wizycie napisz co i jak. A z pierwszym jak długo się staraliście?

Sabina lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorocia2324 wrote:
    Spokojnie Sabina :):) Po to tu jesteśmy, żeby się wygadać ;)Oczywiście po wizycie napisz co i jak. A z pierwszym jak długo się staraliście?
    Z pierwszym było idealnie - pierwszy cykl i bach - dwie krechy :)A teraz juz tak łatwo nie idzie.

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj zaliczyłam 3 negatywny z rzędu ;) ale nie łamię się bo szyjka zamknięta i wysoko, a zawsze miałam dzień albo nawet i dwa nisko i otwartą.... póki nie ma @ jesteśmy na polu walki :)

qbxwkvq.png
  • borsuczka Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech ja mam nerwa jakiegos wszystko mnie irytowało dzis

[img]http:[/img]
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj nie tylko ciebie pogoda do d... a córka chora a mąż w pracy do rana...

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra idziesz tak samo jak ja. Może poczekaj jeszcze, a kiedy powinnaś dostać @? Nie ma co się załamywać. Ja na razie nie testuje. Czekam ze spokojem i pozytywnym nastawieniem. Co ma być to będzie :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najpierw miałam termin na 28, a po wyznaczeniu owu przseuneło mi na dzisiaj, ale nie przyszła dzisiaj :)

6a56ef586e5a5c1a6bc14559c731053c.png

qbxwkvq.png
  • olitka Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Z pierwszym było idealnie - pierwszy cykl i bach - dwie krechy :)A teraz juz tak łatwo nie idzie.

Sporo tutaj dziewczyn, które za pierwszym razem łatwo zaszły a teraz jakoś nie wychodzi.. ja też jestem jedną z nich... Z synkiem zaszłam w pierwszym cyklu, a teraz działamy i póki co nie wychodzi.... ten cykl odpuściliśmy sobie, nawet mówimy, że jak teraz zajdę to w totka zagramy, takie są według nas małe szanse;)

Kasandra, trzymam kciuki, póki nie ma @ to jest nadzieja... a jakieś objawy masz, jak np. ból piersi?

Sabina lubi tę wiadomość

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bólu piersi nigdy nie miałam, mdłości też przy 2 poprzednich też nie... jedyne, że faktycznie biegam siusiu co chwilkę i kawa mi jakoś inaczej smakuje, źle jakoś.... ale ja wogole ciąże gładko przechodziłam bez specjalnych objawów na początku, ale siku zawsze latałam... :) wiec jest nadzieja :)

qbxwkvq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i pamiętam, że na początku obydwu ciąż miałam wrażenie ciągle na początku, że zaraz @ dostanę j teraz też tak jest, ale @ nie przychodzi :) i niech już tak zostanie :)

qbxwkvq.png
  • olitka Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewno, że jest :) fajowo jakby się udało... troje dzieci... zawsze marzyłam o trójeczce, a póki co opóźnienia w produkcji drugiego:) zobaczymy czy mi życia starczy na to trzecie;)

Jeszcze raz trzymam kciuki:)

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mocno trzymam kciuki za Wszystkie Starania :)

qbxwkvq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o dziewczyny żeby Wam się poszczęściło

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • Alisss Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.

Dosc dawno tu nie zagladalam. Duzo nas. :( Witam wszystkie pragnace rodzenstwa dla swoich pociech.

Starajac sie o pierwsze dziecko (1,5 roku) slyszalam pocieszenia ze to stres i ze jak juz sie uda to z drugim pojdzie gladko, a widze ze w wiekszosci przypadkow jest wlasnie odwrotnie. Wiele z Was pisze, ze z pierwszym nie bylo problemu, a teraz jest.

Ja mialam nadzieje, ze bedzie latwiej, ale nie jest (teraz to juz 3 lata "38cykl") Ostatnie badania mialam w pazdzierniku, przyczyny nie znaleziono i lekarze z kliniki dali sobie spokoj, kaza odpoczac i pomyslec o IVF. Poddalam sie i postanowilam zdac sie na los, ale on nic dobrego ma nie przynosi, chyba zebralam sily i jak w tym cyklu nic sie nie wydarzy to zamierzam walczyc dalej. I niech mnie nie zwodza mzonkami ze mam czekac bo wszystko jest w porzadku ...

Sabina lubi tę wiadomość

599c7ad6b8396062e00cd33ba75a0b2c.png

Mama Natanka (20.07.09) mojego sloneczka oraz aniolka (22.03.14) 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra wrote:
    ja też mocno trzymam kciuki za Wszystkie Starania :)

A my za Twoje :) Żeby @ nie przyszla....

• aga.just Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobałyście :) nie wiem kiedy Was nadrobię :)
    Melduję się póki co z kiepskim humorem i już raczej bez złudzeń, że się udao w tym cyklu :(

• aga.just Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabrina witaj <3
    W jakim wieku masz malucha?

• borsuczka Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam 11 dzien od owulki tempka utrzymuje sie powyzej 37 do tego w nocy dziwnie pobolewał mnie brzuch i plecy podobnie jak na @ ale to nie tak no i drugi dzień mam płaczki i czuje sie z tym dziwnie

[img]http:[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Ale naskrobałyście :) nie wiem kiedy Was nadrobię :)
    Melduję się póki co z kiepskim humorem i już raczej bez złudzeń, że się udao w tym cyklu :(

a czemu czujesz ze się nie udało? @ nadchodzi?

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie niestety nadeszła @ także trwamy w staraniach nadal :) a było tak pięknie :(

borsuczka trzymam kciukasy :)

powodzenia wszystkim :) idę pić kawę i zajadać smutek pączkiem :(

qbxwkvq.png
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ