Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBATTINKA wrote:Kurde z ta owulka to niby mialamzawsze 14 dc,ale po dwochmonitoringach wyszlo miw 10 dc....a wiec mozliwe ze sie przesunie z jakichs wzgledow
Mi gin ostatnio powiedzial ze to nie jest tak ze owulka wystepuje zawsze w tym samym dniu, ze to mot i bujda. Ale z jakich wzgledow moze byc roznie to nie dopytalamBATTINKA lubi tę wiadomość
-
z ta owulacja to taka loteria. a bo stres, podroz, lekkie podziebienie i sie przesunie. ja nigdy nie mialam monitoringu ani jakis objawow owulacji wiec nigdy nie jestem pewna czy ona bya czy bedIe dopiero.
teraz OF mi wyznaczyl na 11dc ale cos mi to niepasuje
-
Witam przejdę od razu do rzeczy staramy się z mężem o drugie dziecko ,gdy zaszlam w ciąże z pierwszym dzidziusiem od razu to czulam że bede w ciązy ,może to chore ale się nie myliłam , a teraz czuje sie zupelnie inaczej jak kiedyś .Miesiaczke mam dostac w niedziele ale juz nie mogie sie doczekac wiec zastanawiam sie czy nie zobic juz testu cykle mam 26 dniowe sex byl w dniu owulacji, więc prosze was o radę ,pozdrawiam beata
-
mama hani wrote:u mnie typowe objawy na @...
To chyba dobrze bo ja czuje sie zupełnie inaczej nie jak na okres, piersi mnie bola przed okresem nigdy ,czasami lekkie kłucie jajników raz lewy raz prawy i tyle objawow.Niech już @ przyjdzie bo chcę to mieć za sobą te rozczarowanie ,pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki