Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mama hani wrote:hej dziewczyny u mnie dziś termin @ ale jej brak...ostatnio przyszła dzień po więc czekam dalej. Pozdrawiam
Ja bym nie wytrzymała i robila testMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
A tak w ogole to sie witam bo mnie tu jeszcze nie było.
Rodzeństwo dla 11-letniej córy kombinujemymama hani lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Cześć, my również staramy się o rodzeństwo dla naszej córki. Zaczynamy szybko, bo Ania ma niecałe 7 mcy. Po dwóch poronieniach nie nastawiam się, że od razu nam się uda, ale zachęceni sukcesem w postaci zdrowej córeczki chcemy działać! Może zła passa została przerwana?
Rozpoczynamy starania w październiku, bo ten cykl poświęciłam na obserwację. Dodam, że tak jak B612 karmię piersią.Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Cześć Dziewczyny gdy dostalam okres we wtorek dostałam takiej energii (zdałam egzamin z prawa finanoswego) myłam wszystkie okna zrobiłam generalne sprzatanie w pracy napisałam ważny projekt który mam nadzieję przejdzie:) i od dziś czekam już na kolejną owulacje żeby zacząć starania o rodzeństwo dla naszej Kochanej córeczki która stwierdziła że chce mieć braciszka nie siostrę bo ona bedzie tą jedyną księżniczką i wszystkie moje buty torebki będą dla niej i nie będzie musiała się dzielić z siostrą.POzdrawiam was serdecznie .Mamo Hani mam nadzieję że doczekasz się tych dwóch kresek już jutro (albo dziś) bardzo Ci tego życzę .Dziękuje za miłe słowa Dziewczyny jesteście SUPER
mama hani lubi tę wiadomość
-
mama hani wrote:hej dziewczyny nie smućcie się wszystkim nam się kiedyś uda po to tu jesteśmy żeby pogadać i się wspierać!!!
wszechmiła witaj
mama hani wciąż trzymam kciukimama hani lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja też chciała bym dołączyć do waszego grona bo zaczynamy starania o rodzeństwo dla mojej małej córeczki .Myślę ze 30 to dobry czas na nastepne dziecko mam nadzieje że nie bedziemy sie długon starać. Dodam że mam PCOS i lekarz kazał mi sie starac odrazu po odstawieniu tabletek:)zobaczymy co z tego wyniknie:)
-
Anastazjaaa wrote:a ja strasznie boję się pierwszego cyklu starań po poronieniu, wszyscy naokoło mówią mi (łącznie z lekarzem) że po poronieniu kobiety szybko zachodzą w ciążę i niby się nie nastawiam ale jeśli się nie uda z dwa trzy miesiące ppo p. chyba będę rozczarowana
moja znajoma kiedys poroniła 2 miesiace pózniej była w ciazy wie3ec zawsze jest nadzieja trzymam za ciebe kciuki i życze ci tego z całego serca -
nick nieaktualny