Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aka81 wrote:Witajcie,
dopisuję się do starań o rodzeństwo. Moja córa ma 6lat. W grudniu 2013r straciłam ciążę i o tej pory słyszę od niej ciągłe dopytywania o najlepiej siostrzyczkę.
Staramy się od 2 cykli jak narazie bezowocnie
a tu kicha -
Biedroneczka83 wrote:skąd ja to znam codziennie słyszę jak moja mówi: Boziu i spraw żebym miał siostrzyczkę
a tu kicha -
mama hani wrote:hej dziewczyny dziś 30 dzień cyklu @ brak postanowiłam zrobić test....i wyszedł pozytywny :)o Boże tak się ciesze
SUPER nawet nie wiesz jak się cieszę żę Ci się udało,mogę sobie wyobrazić Twoją radość jak zobaczyłaś te dwie kreseczki na tescie na które każda z nas czeka i kiedyś też zobaczy te magiczne kreseczki. Momo Hani mam nadzieje że będziesz nas odwiedzać na forum i zdawać relacje z przebiegu ciąży.Pozdrawiam serdecznie i Gratuluję z całego serducha )mama hani lubi tę wiadomość
-
a dziękuję anastazja!!!! narazie wie tylko mąż on już by chciał powiedzieć wszystkim! dla hanusi powiemy dopiero po wizycie u lekarza albo jak pójdę na zwolnienie dopiero bedzie się cieszyła że bedziemy razem w domu
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
mama hani wrote:hej dziewczyny napewno będe do was zaglądać ciężko się rozstac
Gratulacje
Zaglaj, zaglądaj :*Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.