Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeti super a który to Twój cykl starań był?
I powiedz mi czy bóle brzucha były dokładnie takie jak na okres?
Bo ja zawsze mam takie jak na okres i wiem wówczas, że nic z tego. Czy można mieć nadzieję, mimo bóli okresowych?beti34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super! gratuluję!
Mnie zamiast wirusków proszę wysłać @.
Summerka, z tego co dziewczyny piszą, to nieraz od odstawienia od cyca, pół roku na @ czekają. Jedna karmiąc po 18mcach od urodzenia dostała... Perspektywa suuuper...Summerka lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Dajesz nam nadzieję! Gratulacje
Kupiłam dzisiaj test z zamiarem zrobienia jutro rano ale oczywiście wytrzymałam tylko godzinę i siknęłam. Pusto, ale na mózg mi już padło i dopatruję się tam śladu drugiej krechy. Mąż ma mi kupić kolejny test i jutro powtórka.
Czułość testu ciążowego 20 czegoś tam to chyba nie jest ten najczulszy???Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
nick nieaktualny
-
Mąż mi kupił ten o czułości 10 i zrobiłam go dzisiaj rano i druga kreseczka pokazała się baaardzo blada ale dopiero po godzinie czasu... A w instrukcji jest żeby po 5min nie odczytywać wyniku. Naprawdę coś mi padło na głowę, bo spojrzałam dzisiaj na wczorajszy test i zobaczyłam tam wyschnięte DWIE kreski. Położyłam na umywalce, żeby mąż zobaczył i potwierdził, po czym po ok. 15 minutach patrzę a tam nie ma tej drugiej kreski. Chyba muszę odpuścić, zasugerowałam się sukcesem Beti. I chyba po wczorajszej wizycie w swojej pracy poczułam presję, bo nadchodzą zmiany i kiedy wrócę po macierzyńskim nie będzie już mojej szefowej. Tym bardziej nie chcę tam wracać.
Jutro powinnam dostać @ a i tak pewnie siknę na jeszcze jeden test...Summerka lubi tę wiadomość
Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Ja w lipcu miałam taką samą sytuacje, zrobiłam test 10 w 12 dpo i po 5 minutach nic, poszłam dalej spać wstalam po godzinie pokazuje mężowi ze się nie udało a on ze przecież są dwie.... Po kilku dniach chyba trzech powtórzyłam i juz od razu pojawiła się druga kreseczka.
Wiec kochana moim zdaniem jesteś w ciąży
Powtoz test za dwa dni i będziemy gratulowcWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 10:26
-
nick nieaktualny