Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klara Bella u nas to nie zaciekawie.W sumie niby ze mną ok owulki mam potwierdzone a mąż ma kiepskie wyniki nasienia ma żylaki powrózka II st.ale za nic niechce tego operować wiec przyjmuje suplementy i tyle achhhh czekamy na cud
Daliśmy sobie od września spokój z lekarzami ale znów chyba trza sie poklonic i odwiedzić stare kąty:/ -
nick nieaktualnyDawno tu nie zagladalam. Niestety grudzien tez byl dla nas pechowy i @ przylazla dzien po terminie.
Obecnie mamy przymusowa prawie 4msc przerwe w staraniach, no chyba ze jaaakims cudem cykl sam z siebie sie przestawi. Maz przez najblizsze 3msc bedzie wracac w moje dni nieplodne, albo przed @, albo akurat na @moze w marcu utrafimy, ale kwiecien jest bardziej pewny.
Trzymam za Was kciuki bardzi mocno aby wasze dzieciatka mogly cieszyc sie rodzenstwem!
Wszechmila gratuluje.swoja droga bardzo mala roznica wieku miedzy dziecmi bedzie.
-
Witam kochane,
Ja byłam dziś jeszcze raz u lekarza, powiedzialam ze nie wyjdę z gabinetu jeśli nie da mi skierowania choćby na usg aby sprawdzić dlaczego mam tak małe @ i dostałam juuupiiii niestety na koniec stycznia bo nie jestem priorytetem.
Jeśli na badaniu wyjdzie wszystko ok to mam starać się do marca bo to będzie ponad rok starań i jeśli nic nie wyjdzie mam znów do niego przyjść, wówczas zrobią mi szereg badań i będą myśleć co dalej.
Jeśli na badaniu wyjdzie coś nie tak to dostane skierowanie na badania od razu.