Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klara Bella u nas to nie zaciekawie.W sumie niby ze mną ok owulki mam potwierdzone a mąż ma kiepskie wyniki nasienia ma żylaki powrózka II st.ale za nic niechce tego operować wiec przyjmuje suplementy i tyle achhhh czekamy na cud
Daliśmy sobie od września spokój z lekarzami ale znów chyba trza sie poklonic i odwiedzić stare kąty:/ -
nick nieaktualnyDawno tu nie zagladalam. Niestety grudzien tez byl dla nas pechowy i @ przylazla dzien po terminie.
Obecnie mamy przymusowa prawie 4msc przerwe w staraniach, no chyba ze jaaakims cudem cykl sam z siebie sie przestawi. Maz przez najblizsze 3msc bedzie wracac w moje dni nieplodne, albo przed @, albo akurat na @ moze w marcu utrafimy, ale kwiecien jest bardziej pewny.
Trzymam za Was kciuki bardzi mocno aby wasze dzieciatka mogly cieszyc sie rodzenstwem!
Wszechmila gratuluje. swoja droga bardzo mala roznica wieku miedzy dziecmi bedzie. -
Witam kochane,
Ja byłam dziś jeszcze raz u lekarza, powiedzialam ze nie wyjdę z gabinetu jeśli nie da mi skierowania choćby na usg aby sprawdzić dlaczego mam tak małe @ i dostałam juuupiiii niestety na koniec stycznia bo nie jestem priorytetem.
Jeśli na badaniu wyjdzie wszystko ok to mam starać się do marca bo to będzie ponad rok starań i jeśli nic nie wyjdzie mam znów do niego przyjść, wówczas zrobią mi szereg badań i będą myśleć co dalej.
Jeśli na badaniu wyjdzie coś nie tak to dostane skierowanie na badania od razu.